Ne kadarlık bir bekleme :) Beklerim tabii sıkıntı yok, Teşekkürler
Ayrıca bu videoda verilen yapmayın. Çünkü mobilesubstrate uyumlu olmadığından yüklerseniz elmada kalabilirsiniz.
öncelikle biteyoureapple ve hackyouriphone repolarından yüklenen tweaklerin fazlasıyla sorunlu ve cihazınıza zarar verebilecğeini söylemek isterim.
UyarıAyrıca bu videoda verilen yapmayın. Çünkü mobilesubstrate uyumlu olmadığından yüklerseniz elmada kalabilirsiniz.
Yüklü olan tüm tweaklerin listesini paylaşır mısnız? ilk mesajda attıklarınızda eksikler var sanırım
Size katılıyorum çünkü oraya yazılan rakam telefonun sürüm numarasıdır
Tabi ki uygulamak kişinin kendisini bağlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söylediğiniz işlemlerden sonra normale döndü. İlginiz icin teşekkürler@WfCooper
öncelikle; bu sorunu ne zaman yaşamaya başladığınızı yazar mısınız? bir repo ekledikten sonra veya bir tweak kurduktan sonra mı?
ayrıca abo1bs, ioscheats, hakcyouriphone, pw5a29, ***, repo666, xmodgames ve apt tongbu repolarını silip sornasında cihazı respring yapıp kaynakları yenilemeyi dener misiniz?
@Baskan1 aynen.. eğer ios11 de mobile subtrate yüklenirse elmada kalma olasılığı oldukça yüksek
Rica ederim. Lütfen o repoları kullanmayın.. gördüğünüz gibi sadece repoları yüklemek bile cihazınıza zarar veriyor..Söylediğiniz işlemlerden sonra normale döndü. İlginiz icin teşekkürler
rica ederim iyi geceler.Tamamdır teşekkürler tekrardan. İyi geceler
Hepsini kaldırdım söylediğiniz gibiRica ederim. Lütfen o repoları kullanmayın.. gördüğünüz gibi sadece repoları yüklemek bile cihazınıza zarar veriyor..
Şu anda cihazınızda olan tweaklerin tam listesini yukarıdan "uzman" bölümünü seçip atabilir misiniz? bazı önemli tweakler eksik görünüyordu
Ekli dosyayı görüntüle 5901Hepsini kaldırdım söylediğiniz gibi
Kullandığın güvenli repoların bir listesini atabilirmisiniz ?