Çözüldü Tweak kurarken sorun yaşıyorum.

WfCooper

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
ECFB3F80-F1D4-4B17-A137-5362D0AAE784.png

D807533A-F716-46F8-9E47-FFB52576740B.png946FE07F-4B74-404D-B2DC-1B023B596D72.png

Tweaklerim ve aldıgım sorunlar bunlar.

Son düzenleme:
repo listesini de atabilir misin? normalde bu tweaklerin mobilesubstrate istememesi gerekir?

Cydia içerisinde herhangi electra ile ilgili bir şey sildiniz mi?

Beklersen çözüm videosunu yükleyeceğim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadarlık bir bekleme :) Beklerim tabii sıkıntı yok, Teşekkürler

öncelikle biteyoureapple ve hackyouriphone repolarından yüklenen tweaklerin fazlasıyla sorunlu ve cihazınıza zarar verebilecğeini söylemek isterim.

Uyarı

Ayrıca bu videoda verilen yapmayın. Çünkü mobilesubstrate uyumlu olmadığından yüklerseniz elmada kalabilirsiniz.

Yüklü olan tüm tweaklerin listesini paylaşır mısnız? ilk mesajda attıklarınızda eksikler var sanırım

öncelikle biteyoureapple ve hackyouriphone repolarından yüklenen tweaklerin fazlasıyla sorunlu ve cihazınıza zarar verebilecğeini söylemek isterim.

Uyarı

Ayrıca bu videoda verilen yapmayın. Çünkü mobilesubstrate uyumlu olmadığından yüklerseniz elmada kalabilirsiniz.

Yüklü olan tüm tweaklerin listesini paylaşır mısnız? ilk mesajda attıklarınızda eksikler var sanırım

Size katılmıyorum çünkü oraya yazılan rakam telefonun sürüm numarasıdır
Tabi ki uygulamak kişinin kendisini bağlar

Son düzenleme:
Size katılıyorum çünkü oraya yazılan rakam telefonun sürüm numarasıdır
Tabi ki uygulamak kişinin kendisini bağlar

Ki zaten Filza’yi da ayni hatalardan ötürü yükleyemedim

@WfCooper
öncelikle; bu sorunu ne zaman yaşamaya başladığınızı yazar mısınız? bir repo ekledikten sonra veya bir tweak kurduktan sonra mı?

ayrıca abo1bs, ioscheats, hakcyouriphone, pw5a29, ***, repo666, xmodgames ve apt tongbu repolarını silip sornasında cihazı respring yapıp kaynakları yenilemeyi dener misiniz?

@Baskan1 aynen.. eğer ios11 de mobile subtrate yüklenirse elmada kalma olasılığı oldukça yüksek

@WfCooper
öncelikle; bu sorunu ne zaman yaşamaya başladığınızı yazar mısınız? bir repo ekledikten sonra veya bir tweak kurduktan sonra mı?

ayrıca abo1bs, ioscheats, hakcyouriphone, pw5a29, ***, repo666, xmodgames ve apt tongbu repolarını silip sornasında cihazı respring yapıp kaynakları yenilemeyi dener misiniz?

@Baskan1 aynen.. eğer ios11 de mobile subtrate yüklenirse elmada kalma olasılığı oldukça yüksek
Söylediğiniz işlemlerden sonra normale döndü. İlginiz icin teşekkürler

Söylediğiniz işlemlerden sonra normale döndü. İlginiz icin teşekkürler
Rica ederim. Lütfen o repoları kullanmayın.. gördüğünüz gibi sadece repoları yüklemek bile cihazınıza zarar veriyor..

Şu anda cihazınızda olan tweaklerin tam listesini yukarıdan "uzman" bölümünü seçip atabilir misiniz? bazı önemli tweakler eksik görünüyordu

tammdır olması gereken ana tweakler yüklenmiş cihazınıza

son olarak tavsiyem aşağıdaki tweaklerde görünenleri silin cihazınızdan
BYA repo icons (güvensiz dese de silin)
HYI repo icons (güvensiz dese de silin)
libCercube ( sorunlu repodan yüklendiğinden silin.. Orjinal reposundan veya bizim repomuzdan sorunsuz olanı yükleyebilirsiniz.)

Tamamdır teşekkürler tekrardan. İyi geceler

Rica ederim. Lütfen o repoları kullanmayın.. gördüğünüz gibi sadece repoları yüklemek bile cihazınıza zarar veriyor..

Şu anda cihazınızda olan tweaklerin tam listesini yukarıdan "uzman" bölümünü seçip atabilir misiniz? bazı önemli tweakler eksik görünüyordu
Hepsini kaldırdım söylediğiniz gibi
Kullandığın güvenli repoların bir listesini atabilirmisiniz ?

Geri