Neler yeni

Tweak Geliştirme | Giriş

yusuf_

Yetkili
Administrator
Bu forumda bulunarak hepimiz Jailbreak kullanıcısıyız demektir, yani geliştiricilerin tweaklerini kullanıyoruz peki neden kendi tweakimiz olmasın. Forum olarak kendi imkanlarımızla Çeviri aracını yapıp sizlere sunduk böylece çeviriler kolayca tek bir yerden uygulanabiliyor. @xianthi hocamın kendi yapımı tweak repomuzda ve yüzlerce kez indirildi.
Kendim de boş zamanlarında tweak yapımı konusunda araştırmalara ve nasıl yapıldığını öğrenmeye başladım ve öğrendiklerimi blogumda paylaşıyorum. Eğer sizde kodlamaya ilgi duyuyorsanız kendi tweakinizi geliştirmemek için hiçbir neden yok. Eğer tweak geliştirmeyi öğrenmek istiyorsanız yazı serimin devamını bekleyin.

Yazım için:

bence çok yerinde bi hamle :okok:hazır balık yerine balık tutmayı öğrenmek gerek.Bence video serileride gelirse youtube da falan en azından herkes basitten birşey yaparak bi heveslenebilir

bence çok yerinde bi hamle :okok:hazır balık yerine balık tutmayı öğrenmek gerek.Bence video serileride gelirse youtube da falan en azından herkes basitten birşey yaparak bi heveslenebilir
Şimdilik video çekebilecek düzeyde değilim ancak zamanla olabilir.

Pek ilgilenemedim tweak geliştirmeyle, ancak böyle bir düşünceniz varsa yardımcı olurum yine.

Teşekkür ederim. Eskiden ASP diliyle site kodluyordum. Kodlamaya biraz ilgim var ancak mobil uygulamaların dünyasına çok yabancıyım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Teşekkür ederim. Eskiden ASP diliyle site kodluyordum. Kodlamaya biraz ilgim var ancak mobil uygulamaların dünyasına çok yabancıyım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum
ASP bu konuda işinizi görmeyecektir, Objective-C öğrenmeniz lazım ilk aşamada. Ardından iOS’in nasıl çalıştığını sonra theos gibi araçları kullanarak tweak yazabilirsiniz.

kardeş
senin repo tv os için uygun mu ?
ya apple tv de sadece popcorn time uygulamasını yüklemek için repo olayını araştırıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tvOS hakkında pek bilgim yok hocam maalesef.

Geri