Srokanca Aktif Üye JailbreakTR 15 Tem 2019 #1 Arkadaşlar bu videodaki duvar kağıdındaki oynamayı hangi tweak ile yapabiliriz ?
Srokanca Aktif Üye JailbreakTR 15 Tem 2019 #3 srdgny: hs.ryu 006 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim .
Cetin1972 Kayıtlı Üye JailbreakTR 15 Tem 2019 #4 Arkadaslar 12.1.4 jb deyim. Snowboard calismiyor anemone de calismiyor. Temayi degistirebilcegim baska uygulama varmi ? (Itheme denedim ama beceremedim herhalde)
Arkadaslar 12.1.4 jb deyim. Snowboard calismiyor anemone de calismiyor. Temayi degistirebilcegim baska uygulama varmi ? (Itheme denedim ama beceremedim herhalde)
A AirLife Expert JailbreakTR 15 Tem 2019 #5 Cetin1972: Arkadaslar 12.1.4 jb deyim. Snowboard calismiyor anemone de calismiyor. Temayi degistirebilcegim baska uygulama varmi ? (Itheme denedim ama beceremedim herhalde) Genişletmek için tıkla ... İndirdiğin temayı sağdaki çizgilerden tutarak enable kısma, üste sürükle bırak. iThemer için.
Cetin1972: Arkadaslar 12.1.4 jb deyim. Snowboard calismiyor anemone de calismiyor. Temayi degistirebilcegim baska uygulama varmi ? (Itheme denedim ama beceremedim herhalde) Genişletmek için tıkla ... İndirdiğin temayı sağdaki çizgilerden tutarak enable kısma, üste sürükle bırak. iThemer için.
K kaya Kayıtlı Üye JailbreakTR 16 Tem 2019 #6 itehemer çalışıyor ama forumdaki temaları dene ios 12 için iOS 11 & iOS 12 Uyumlu Temalar