aliercan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 May 2019 Mesaj 106 Tepkime puanı 5 25 May 2019 #1 Mer telefonumu bastan sıleo ıle ofs sıldım bı daha jb yaptımbı sefer yukledıyım twaekler gurunmuyor 6 saatır ugrastım gorunmuyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mer telefonumu bastan sıleo ıle ofs sıldım bı daha jb yaptımbı sefer yukledıyım twaekler gurunmuyor 6 saatır ugrastım gorunmuyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O omergers1 Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 11 May 2019 Mesaj 64 Tepkime puanı 10 25 May 2019 #2 aliercan: Mer telefonumu bastan sıleo ıle ofs sıldım bı daha jb yaptımbı sefer yukledıyım twaekler gurunmuyor 6 saatır ugrastım gorunmuyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... "Preferenceloader yüklü mü Sent from my iPhone using Tapatalk
aliercan: Mer telefonumu bastan sıleo ıle ofs sıldım bı daha jb yaptımbı sefer yukledıyım twaekler gurunmuyor 6 saatır ugrastım gorunmuyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... "Preferenceloader yüklü mü Sent from my iPhone using Tapatalk
aliercan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 May 2019 Mesaj 106 Tepkime puanı 5 25 May 2019 #3 Sileo da gormedım yuklu sanırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
srdgny aseggesa Administrator Katılım 21 Ocak 2018 Mesaj 7,594 Tepkime puanı 1,500 25 May 2019 #4 Chimera jb pasif halde iken disable tweaks kapalı yapın ve tekrar jb yapın
aliercan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 May 2019 Mesaj 106 Tepkime puanı 5 25 May 2019 #5 Selam usta oldu geldı tesekur ederım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi