Neler yeni

Duyuru tvos 13 beta yükleme

Kenan___

Yetkili
Moderatör
Açıklama ; Otomatik güncellemeleri ve indirmeleri devre dışı bırakmak için Tvos 13 Beta Profilini yüklemek ;

• Deb dosyasını indirip yükleyin
  • MCPatch Tweak ini yükleyin.
  • burdan güncelleme kapatma (tvOS13 Beta profilini) indirin.
  • Ayarlardan profili cihazınıza yükleyin.
Uyumluluk ; ios 12 - ios 13

Bu işlem sonrasın da yüklediğiniz MCPatch Tweak ini silseniz bile profil cihazınızdan silinmeyecek ve jb aktif halde değilken bile Cihaz otomatik güncelleme ve indirme yapamayacak.

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler hocam.
İos 13 sürümünde olanların ve ota güncellemeleri engellemek isteyenlerin yapması gerekli.
242aea41b4965ddf8d2d2a48a3057733.jpg
6c2f1f15b3a6a460cd5d3aca6b435fab.jpg

Alternatif : Evdeki WiFi veya herhangi bir yerde çok kullandığınız bir WiFi varsa bunuda uygulayabilirsiniz...

Bu linkleri WiFi içinde engellerseniz OTA güncelleme gerçekleşmez...

appldnld.apple.com

swscan.apple.com

xp.apple.com

gdmf.apple.com

mesu.apple.com

Jailbreak'lı olmayıp bekleyenler nasıl işlem yapabilir güncellemeleri engellemek için?

Örneğin A13 cihaza sahip diyelim 13.1.3 yüklü otomatik güncelleme yapmasını engellemek istiyor. Jailbreak'sız nasıl yapacak?

@efsane abi bu dediğini her bağlı olduğumuz wifi üzerinde gerçekleştirme imkanımız olmaya bilir bunun da alternatifi yok mudur?

Düzenleme: Kendi modemim üzerinden url engellemesi yapamadım. Engellememe rağmen yine giriyorum sitelere. Telefonu wifi ile kullanmaya korkuyorum :(

Son düzenleme:
13.3 jb siz buradaki ve hem Apple sitesinde ve Apple haricinde diğer ios beta profil sitesinde olan tvOS profilide yüklenmedi

@Kontrol @Touch

Bu konu da anlatılan yöntem sadece Jb li cihazlar içindir.

Jb olmayan cihazlar da şimdilik güncelleme engellemek için tek yöntem ; otomatik güncellemeleri devre dışı bırakmak.

Bu arada, denediğim kadarıyla iOS 10-11 sürümlerinde bu cihaz kontolü yok. Yani bu sürümlerde olanlar isterlerse (Özellikle jailbreakli olmayanlar için) tvOS 13 beta profilini sorunsuz yükleyebilirler. iOS 12'de ve sonrası içinse zaten yapılabilecekler yazılmış konuda.

Son düzenleme:
Bu arada, denediğim kadarıyla iOS 10-11 sürümlerinde bu cihaz kontolü yok. Yani bu sürümlerde olanlar isterlerse (Özellikle jailbreakli olmayanlar için) tvOS 13 beta profilini sorunsuz yükleyebilirler. iOS 12'de ve sonrası içinse zaten yapılabilecekler yazılmış konuda.
Malesef JBsiz IOS12’de profiller şimdilik çalışmıyor. En azından bende çalışmıyor.

iCleaner/launch daemons kısmından ota updatelerini kapatarak da güncelleme sorununu çözebilirsiniz

tvos12 beta ile ilgili başlık göremediğim için buradan yazma gereği duydum (eğer ilgili başlık varsa bu yazımı oraya yönlendirirseniz sevinirim). iphone xs cihazımda 12.4 sürümde chimera jb kullanmaktayım. Dün akşam tvos12 beta profilinin ayarlar profiller kısmında olmadığını farkettim ve otomatik güncelleme kapalı olmasına rağmen de 13.3.1 e güncellemeyi çalıştırmış indirmeye başlamıştı, şu anda cihazımda wifi'i kapattım. Sizlerden bu konu hakkında yapılabilecek birşey olup olmadığı konusunda desteğinizi rica ediyorum.

Edit : üç seferdir indirilmeye devam eden dosyayı sildikten sonra şu anda bir indirme gerçekleşmiyor durdu yani. Ama yüklü bir 12 beta profil olmadığı için her an indirme riski ile karşı karşıyayım. 12 profilleri çalışmıyor anladığım kadarıyla, peki çalışan bir tweak de mi yoktur ?

Ekli dosyalar

• IMG_9936.PNG
    IMG_9936.PNG
    421.5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
@Ak.if konuda yazılan yöntemle tvos 13 beta profilini yükleyebilirsin.

İos 12 kullanıyor olman tvos beta 13 yüklemeni engellemez

@Ak.if konuda yazılan yöntemle tvos 13 beta profilini yükleyebilirsin.

İos 12 kullanıyor olman tvos beta 13 yüklemeni engellemez
Üstadım çok teşekkür ederim yanıtın için, peki bu 13 betayı yüklersem cihazımdaki 12.0 sürümüne bir halel durum getirmez değil mi? Yani en büyük kaygım chimera jb'min gidecek olması. Bu soruma da yanıt verirsen içimi rahatlatmış olursun, tekrar teşekkür ederim.

Merhaba, telefonumda tv os beta yüklüydü bianda ne oldu anlamadım, beta profil kalkmış güncelleme uyarısı geldi. Tekrar nasıl yükleyebilirim?beta profil yüklediğim sitede böyle bir uyarı yayınlamışlar.

Hi there, I have received a report that tvOS 12 certificate has expired. That means you cannot install tvOS 12 profile to block OTA updates on your devices. This's the same thing that happened last year for tvOS 11.

apple artık onları siliyor yükleyemezsin cihazında jailbreak varsa forumda konusu vardı repodan kurman gerek

Geri