Reis bu uygulamanın Jailbreak denetimini devre dışı bırakacak bi tweak yapabilirmisin? TeşekkürlerTurkcell kayıt yapmayı engellemek için böyle bir yola başvurdu.
Bende aynı durumdan muzdarip olunca bir tweak yapıp sorunu çözdüm.Ziyaretçilere kapalı Giriş yapbu repoyu ekleyip içinde TV+ tweakını kurarsanız sorun çözülecektir.
Liberty, unSub gibi tweakler işe yaramıyor mu?Reis bu uygulamanın Jailbreak denetimini devre dışı bırakacak bi tweak yapabilirmisin? Teşekkürler
Liberty, unSub gibi tweakler işe yaramıyor mu?
Premium üyeliğim olmadığı için test edemiyorum maalesef, bir şekilde engellenebilir illaki.Hepsini denedim. Platinum üyelik aldım, çoğu kanal jailbreakten dolayı açılmıyor. Müşteri hizmetleriyle görüştüm jb’den dolayı açılmadığını dolayısıyla jb’yi kaldırmam gerektiğini söylediler. İşin özü bu uygulamaya özel jailbreak bypass gerekiyor maalesef.
Jailbreaksiz modda da aynı mı?Jb olayı tivibu da da oluyor, ne yaptıysam tivibu çalışmıyor. Unsub, liberty, shadow hepsini denedim. Tivibu için çözüm ve öneri varsa deneyebilirim.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jailbreaksiz modda da aynı mı?
Turkcell kayıt yapmayı engellemek için böyle bir yola başvurdu.
Bende aynı durumdan muzdarip olunca bir tweak yapıp sorunu çözdüm.Ziyaretçilere kapalı Giriş yapbu repoyu ekleyip içinde TV+ tweakını kurarsanız sorun çözülecektir.
bu tweak güncelliğini yitirdi mi. bende kurulu ama TV+ kayıt yapmıyorTurkcell kayıt yapmayı engellemek için böyle bir yola başvurdu.