TV izleme

• Konu Sahibi Konu Sahibi may
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

may

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Maç yayınlarını izleyebileceğim tweak li bir Program vardı.ismini hatırlayamıyorum.bilen varmıdır?

Profile bısy gelmedı ipayı yükledim açıldı ama kanallarda tık yok
[automerge]1534090586[/automerge]

Ekli dosyalar

• 0D026AAD-A242-4CFF-89FF-CDE7E1C58B39.png
    0D026AAD-A242-4CFF-89FF-CDE7E1C58B39.png
    41.9 KB · Görüntüleme: 44
bu uygulamanin normal jb-siz telefonlarda çalışan sürümü bunun cydiyadan yüklenen versiyonuda var elma falan kalirsin sonra onun için linkin atmadim ama denemek istersen kendi tercihin cydiyadada var

surumun ios 10sa cydiyadan yukleye bilirsim ios 10 calisiyor telefondan girdiyim için surumun gozukmuyor

Vpn ile deneyip banada bilgi verirmisin dostum bende daha onceden yukledim calismadigi icin sildim ama vpn ile denememistim :)

çok düşük fiyatlara tüm ligleri izleyebileceğiniz iptv platformu var kullanıyorumda öneneririmde şiddetle. tüm ligler tüm maçlar. apple storede gse iptv vb. programlarla çalışıyor.. tweak ya da başka bişeyle uğraşmanıza gerek yok. ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum tweakboxta kodi uygulaması var gayet güzel kullanıyorum her zaman çalışıyor ama uygulamayı biraz öğrenmen gerek pcyede oluyor bu youtube dan kodi youtube kanalına bakarsan içerikleri onları nasıl yükleyeceğini vs anlatıyor dene derim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vpn ile de açmadı skylardan en üstteki açtı

Cep stadyum var app store da spiker yok sadece

Geri