TutuApp Uygulamaları

eresbos67

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
TutuApptan indirdiğim tweakli Uygulamalar belli bir süre sonra kullanılmıyor yani tutuappı tekrar kurup uygulamaları tekrar yüklemek zorunda kalıyorum bunun başka bir çözümü var mıdır? Mesela o uygulamaları İpa olarak alıp İmpactor ile kursam olur mu?

Merhaba, tutuapp vip alınca whatsapp++, instagram++ gibi uygulamaları kurunca reklam çıkıyor mu uygulamalar içinde? Birde hem telefonum, hemde ipad ime vip kurabilir miyim? Telefonumdaki hesaptan vip alacağım. Yanıtlarınız için teşekkürler..

Merhaba, tutuapp vip alınca whatsapp++, instagram++ gibi uygulamaları kurunca reklam çıkıyor mu uygulamalar içinde? Birde hem telefonum, hemde ipad ime vip kurabilir miyim? Telefonumdaki hesaptan vip alacağım. Yanıtlarınız için teşekkürler..

Tutuapp tarzı uygulamaları güvenlik sebebiyle önermiyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende uygulama içi reklamlar görünmüyor. Twitter dan takip etmeni istiyor vip’e alternatif olarak. 3 günde bir tweet atmanı istiyor ama ben bir kere yaptıktan sonra bir daha çıkmadı. Ama uygulama açılışında 5sn bekleten reklamlar çıkıyor. Bu reklamlar iG++ veya Wp++ reklamları değil. Sunucuya ait reklamlar. Ben İpabox ve Tweakbox kullanıyorum. 7 günde bir silip yüklemen gerekiyor ama. Bunun önüne geçilmiyor maalesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@SuvariBurak hocam yanıtınız için teşekkürler. instagram ++ ve twitter ++ kullanıyorum. Bugüne kadar sorun yaşamadım, ma herzaman tedbirli olmakta yarar var. Uyarınız için teşekkürler.

@kriminal hocam yanıtınız için teşekkürler, reklam sorunu yok malum vip yi satın aldım. Sadece youtube++ da aşağı tarafta reklam barı geliyor.

ben youtube++ ın reklam engelleyici paketini satın almıştım, hiç reklam gelmiyordu, mail ve şifre giriyorsunuz ilgili bölüme olay bitiyor, kendime aldım, 10 kişiye daha girdim bilgileri hiç birşey olmadı çiçek gibi tertemiz misss :D

@pincirs hocam selam, nereden alıyoruz?

Edit: Buldım ancak paypal istiyor, size ödeme yapsam paslaşsak olmaz mı? Malum paypal yok.

Geri