Çözüldü Turkcell Tv+ da jailbreak sonrası bazı kanalların açılmamasına çözüm arıyorum

mr.bjk

Aktif Üye
JailbreakTR
merhaba arkadaşlar jailbreak yaptıktan sonra bazı uygulamaları kullanamamaya başladım. Biliyorsunuz iphone anlıyor jailbreakli olduğunu ve uygulamarda size uyarı veriyor. Liberty tweaki ile sadece uyarıyı kapatıyorsunuz ancak mesela turkcell tv uygulamam sorun çıkartmaya başladı

yine aynı şekilde turkcell tv+ uygulamasında üyeliğimde açılan bazı tv kanalları açılmıyor jailbreak sonrası bunla ilgili forum donanım haberde de çokça konu var rootlu telefonlarda tv+ ın ücretli kanalları açmadığı vb..

sonuç olarak acaba iphone nu apple ı uygulamaları jailbreakten gizlememiz mümkün mü anlayıpta kısıtlama koymalarını engelleyecek bir tweak ya da filza da bi dosya silme ekleme gibi ? bu konuda destek olan olursa sevinirim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
NoSubtitue Tweak'i ile uygulamaları Jailbreak dışına çıkarılabildiğini biliyorum. Deneyip, sonucu bildirir misin?

NoSubtitue Tweak'i ile uygulamaları Jailbreak dışına çıkarılabildiğini biliyorum. Deneyip, sonucu bildirir misin?

şuan denedim maalesef olmadı yine aynı kanallarda sorun var açılmıyor.. nosubtitue ayarlardan açtım aktif hale getirdim respringde yaptım tv+ da hata kodu veriyor turkcell tv de.. bu arada başka telefonda tablette aynı üyeliğimde açılıyor kanallar konunun jailbreakle alakalı olduğu bir gerçek. müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir hata kodu olmadığını söylüyorlar ilkkez duyduklarını belirttiler tabi jailbreakten bir haber olmaları yüksek ihtimal

3d9404993c831d4fc16365707c301053.png

not: starbucks libertyden aktiflediğimde düzeldi girebiliyorum artık

Android cihazda, Jailbreak uyarısı alanlar olmuş. Üstelik ROOT yapılmadığını iddia ediyor. Turkcell TV+ bu konuda biraz katı sanırım. NoSubtitue ve Liberty Lite harici işine yarayabilecek Tweak araştırmalısın.

147acd3552fe16fd6042044a9566966d.png

işin garibi bir çok kanal çalışıyor özelikle ulusal ve bazı tematik içerikli kanallar ücretle alınanan belgesel spor dizi gibi kanallar açılmıyor sadece uygulama içinden mail attım bakalım ne cevap gelecek

Son düzenleme:
Bana göre, senin cihazınla ilgili bir sıkıntı var gibi. Engelleyecek olsa, sadece parayla alınan kanalları değil, tüm kanalların erişimini kısıtlardı. Ayrıca Turkcell TV+ zaten ücretli bir servis.

jailbreakten yaklaşık 1 saat önce izliyordum jailbreak yaptıktan sonraki girişlerimde açılmamamaya başladı. tv+ da ulusal kanallar ücretsiz olarak üyelerin %90 ında açıktır giriş paketi olarak.. 15₺ gibi bir ücretle aile paketi alıyorsun 32 kanal daha açılıyor (belgesel,sinema,spor). Bende de aile paketi açık ipad-iphone 7 plus-apple tv başka bir iphone x gibi 5 tane jailbreak olmayan farklı cihazda girdim hepsinde kanallar açılıyor.. Benim hesapta sorun olmadığını teyit ettim sadece benim iphone x den girince böyle bi sorun var o da jailbreak sonrası oluştu. liberty den açınca hata kodu gidiyor ama yine kanal açılmıyor bir şekilde sistemi kandıramıyor galiba

Tek mesaj ayıp yatıyorum bende. Şuan fark ettim, *aynı sorun, aynı hata kodu dediğin şekilde ki kanallarda da bende veriyor.*

turkcell tv kanal açılmama sorunu ile ilgili mail attım şirkete ekran görüntülerini paylaştım gelen cevap şu şekilde
“Talebiniz ilgili ekiplerimiz tarafından incelenmiştir. Cihazınızda Jailbreak yüklü olduğu tespit edilmiştir.

TV+ uygulamamız Jailbreakli cihazları desteklememektedir. Jailbreak sonrası cihaz fabrika ayarlarına çevrilse bile Jailbreak yetkileri kalkar ancak sistem dosyaları eski haline gelmez.

TV+ uygulamasını Jailbreak yüklenmeyen farklı cihazlardan sorunsuz kullanabilirsiniz.

Uygulamaya ilginiz için teşekkür ederiz.

TV+ Müşteri Hizmetleri”

not : birşey anlamadılar kendi uygulamalrındaki hata kodunu çözemediler bende jailbrekli dedikten sonra tespit ettik yazdılar

bunu çözebilecek arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok sevineceğim dğnyada illaki vardır böyle çok kullanılan uygulamalar ve illaki jailbrek kullanan hacker bir abimiz çözmüştür en akıllı turkcell tv midir bi tek o mu engel oluyor buna ?

bunu çözebilecek arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok sevineceğim dğnyada illaki vardır böyle çok kullanılan uygulamalar ve illaki jailbrek kullanan hacker bir abimiz çözmüştür en akıllı turkcell tv midir bi tek o mu engel oluyor buna ?

Hocam dediğin tarzda tweakler var evet ama genelde uygulamaya özel yazıyorlar. NoJBCheck NoJBDedect falan gibi bir sürü yama mevcut. Türkiye'de bu konuda becerikli birileri var mıdır bilemiyorum ama uygulama Türk uygulaması olduğundan, cydia da ona özel yama bulamaman normal bence. Ben senin yerinde olsam, bilindik tweak yazarlarından birkaçına twitter ya da mail yoluyla ulaşır, 10-20$ bağış yapma karşılığında bu uygulamanın jailbreak denetlemesini devre dışı bıraktırıp bıraktıramayacağını sorardım.

Sırf sana cevap verebilmek için suan üye oldum telefonun modeli eğer samsunsa knox denen olay var oradan anlıyolar jailbreak olup olmadığını ee samsung değilse vallaha bilgim yok

arkadaşlar bu sorunu nasıl çözeriz illaki vardır tv+ kullanan eden cidden kullanan için güzel uygulama. filzadan dosya mı eklicez bi yere kod mu yazacağız bu iş için kime gideyim bana yardımcı olun lütfen :)

Tv+ dün itibariyle Bundes Liga yayın haklarınıda aldı paketimde o kanal var ama cihaz jailbrekli diye izleyemiyorum cidden sinir bozucu

Tv+ dün itibariyle Bundes Liga yayın haklarınıda aldı paketimde o kanal var ama cihaz jailbrekli diye izleyemiyorum cidden sinir bozucu
Merhaba, problem devam ediyor mu? IOS 10.3.3 Iphone 6 cihazımda izliyorum. Tam hatırlamıyorum ama sizin yukarıdaki resimdekine benzer bir hata nadiren çıkıyor. Programı kapatıp açıyorum tekrar giriş yapıyorum normale dönüyor. Bendeki uygulama hatla birlikte gelen ücretsiz versiyon. Hatta uzun yolda Apple Carplay ile de kullanıyorum. Fakat size nasıl bir çözüm bulabilirim bilemiyorum.

Merhaba, problem devam ediyor mu? IOS 10.3.3 Iphone 6 cihazımda izliyorum. Tam hatırlamıyorum ama sizin yukarıdaki resimdekine benzer bir hata nadiren çıkıyor. Programı kapatıp açıyorum tekrar giriş yapıyorum normale dönüyor. Bendeki uygulama hatla birlikte gelen ücretsiz versiyon. Hatta uzun yolda Apple Carplay ile de kullanıyorum. Fakat size nasıl bir çözüm bulabilirim bilemiyorum.

sorun zaten sadece ücretli kanallarının açılmaması sorunun ulusal kanallar açılıyor paketimdeki ücretli kanallar açılmıyor sadece jailbreakten sonra

Geri