Çözüldü Turbodl Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Selamlar arkadaşlar. Bir süre önce app store'dan kaldırılan turbodl isimli uygulamalanın ipasını telefonuma kurmak istediğimde, açılmadan kapanıyor. 2 farklı sürüm denedim ikisinde de aynı. İçerisindeki tarayıcı ile aklınıza gelen her siteden video indirme imkanı tanıyan çok güzel bir uygulamaydı. Arkadaşım, uygulama kaldırılmadan önce kurduğu için, istediği zaman silip tekrar kuruyor. Bendeki sıkıntıyı anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ipa kimin hesabı ile indirildiyse o kullanabilir.

Eğer herhangi bir hesap ile kullanılsın istersen öncelikle cracklemen lazım ipa yı ;)

Selamlar arkadaşlar. Bir süre önce app store'dan kaldırılan turbodl isimli uygulamalanın ipasını telefonuma kurmak istediğimde, açılmadan kapanıyor. 2 farklı sürüm denedim ikisinde de aynı. İçerisindeki tarayıcı ile aklınıza gelen her siteden video indirme imkanı tanıyan çok güzel bir uygulamaydı. Arkadaşım, uygulama kaldırılmadan önce kurduğu için, istediği zaman silip tekrar kuruyor. Bendeki sıkıntıyı anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Nasıl kurulum yapıyorsunuz?

Nasıl kurulum yapıyorsunuz?
Bildiğiniz impactor sürükle bırak şeklinde yapıyorum.
[automerge]1534718314[/automerge]
ipa kimin hesabı ile indirildiyse o kullanabilir.

Eğer herhangi bir hesap ile kullanılsın istersen öncelikle cracklemen lazım ipa yı ;)
Birisine ait değil hocam. İnternetten bulduğum bir ipa. Crackleme işlemini nasıl yapabilirim? Bu programı deli gibi istiyorum :)

Son düzenleme:
Cercube gibi bir nimet varken neden başka programlarla uğraşıyorsunuz ki?

Youtube dan muziği indirip ios un kendi muzik çalarına import edebiliyorsunuz ne güzel, bunun gibi;
889C7FE3-7237-4ED1-9ED7-93F57D514D91.png

Dostum aynı program bende de var bazı arkadaşların telefonları jbli olmadığı için o uygulamayı tavsiye ediyorum onlara. Şöyle ki arkadaşların telefonlarından kendi iCloud hesabımı açıyorum satın alınanlar kısmından arkadaşın telefonuna indiriyorum tekrar çıkış yapıyorum miss gibi kullanıyorlar. Kaldırıldığı için güncelleme filan istemiyor dolayısıyla tekrar tekrar şifre istemiyor bence sende böyle dene arkadaşın icloud hesabıyla indir bir kere kendi telefonuna temiz temiz kullan ;)

Dostum aynı program bende de var bazı arkadaşların telefonları jbli olmadığı için o uygulamayı tavsiye ediyorum onlara. Şöyle ki arkadaşların telefonlarından kendi iCloud hesabımı açıyorum satın alınanlar kısmından arkadaşın telefonuna indiriyorum tekrar çıkış yapıyorum miss gibi kullanıyorlar. Kaldırıldığı için güncelleme filan istemiyor dolayısıyla tekrar tekrar şifre istemiyor bence sende böyle dene arkadaşın icloud hesabıyla indir bir kere kendi telefonuna temiz temiz kullan ;)
Aynen şimdi önceden bende indirmiştim bulamayınca daha önce indirdiğim için yükledim çalıştı 👍

Fox Fm yi deneyebilirsiniz turbo dll nin AppStore deki yeni ismi

Cercube gibi bir nimet varken neden başka programlarla uğraşıyorsunuz ki?

Youtube dan muziği indirip ios un kendi muzik çalarına import edebiliyorsunuz ne güzel, bunun gibi;
Ekli dosyayı görüntüle 6711
Tamam da kardeş, ben youtube için indirmeden falan bahsetmedim dikkatli okumadın sanırım.
[automerge]1534755327[/automerge]
Fox Fm yi deneyebilirsiniz turbo dll nin AppStore deki yeni ismi
Teşekkür ederim bir bakayım.
[automerge]1534755412[/automerge]
Tamam onu da bir denerim hocam eyvallah.

Bildiğiniz impactor sürükle bırak şeklinde yapıyorum.
[automerge]1534718314[/automerge]

Birisine ait değil hocam. İnternetten bulduğum bir ipa. Crackleme işlemini nasıl yapabilirim? Bu programı deli gibi istiyorum :)
O zaman ipa’da sorun vardır. Başka bir yerden bulmanızı öneririm

browser pro kullanabilirsin nerdeyse aynı uygulama

Geri