E esasmevzi Aktif Üye JailbreakTR 22 Eki 2018 #26 Solhan: Hm analdım hocam bende müziği kesmeye bile gerek kalmıyor mesaj gelince 5 dk boyunca çalıyor Genişletmek için tıkla ... Kardeş bende de uzun çalmıyor farklı bir işlem flan mı uyguladınız acaba. işlemleri yaparken ekran video almanız mümkün müdür
Solhan: Hm analdım hocam bende müziği kesmeye bile gerek kalmıyor mesaj gelince 5 dk boyunca çalıyor Genişletmek için tıkla ... Kardeş bende de uzun çalmıyor farklı bir işlem flan mı uyguladınız acaba. işlemleri yaparken ekran video almanız mümkün müdür
W whisper Kayıtlı Üye JailbreakTR 22 Eki 2018 #27 vermiş olduğunuz unlimapps reposun da bulamadım bigboss ta var ancak ios 11 sürümüyle çalışmıyor sanırım benim versiyonum 11.2.5 hangi repodan indirebilirim ?
vermiş olduğunuz unlimapps reposun da bulamadım bigboss ta var ancak ios 11 sürümüyle çalışmıyor sanırım benim versiyonum 11.2.5 hangi repodan indirebilirim ?
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 9 May 2020 #29 aksneo: ios 13 desteği v ar mı Genişletmek için tıkla ... Audicy tweaki bundan kat kat iyidir...
aksneo Aktif Üye JailbreakTR 10 May 2020 #30 efsane: Audicy tweaki bundan kat kat iyidir... Genişletmek için tıkla ... audicy baya kapsamlı bie tweak galiba.
efsane: Audicy tweaki bundan kat kat iyidir... Genişletmek için tıkla ... audicy baya kapsamlı bie tweak galiba.