Neler yeni

Tertemiz Kurulum Nasıl Yapılır? Alternatif Bir Restore İşlemi

Arkadaşlar geçen teli komple sıfırlayıp 11.3.1 e geçtim yedeği falanda geri yüklemedim sıfırdan kurdum herşeyi ama saklama alanında bi gariplik var çözemedin. Resimdeki gibi sistem neden bu kadar aşırı yer kaplıyor toplasan telde 2.5 gb uygulamalar var.EFDF2642-2AC2-4B9A-98A5-6F45ED6264A8.png

Ekli dosyalar

• EAF8F0F8-2EE8-4661-BC42-01BE8EE0346C.png
    EAF8F0F8-2EE8-4661-BC42-01BE8EE0346C.png
    101.7 KB · Görüntüleme: 12
Hayır sorun olmaz.. Yeni iphone demek yeni kurulum anlamında ;)

Akşam benimde içime sinmedi,tekrar restore yaptım o da yetmedi yeni iCloud account alarak aygıtı komple yeni ayarladım

Bu arada cihaz başı iCloud account limiti varmış başka telefonda oluşturup sonra açabildim yeni hesabı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamun ALeykum / orta tus calismmiyor , alternatif uygulama varmi telefonu DFU moduna salsin ?

icloud yedekleme cihazı ve ayarlarını yedekler iTunes tarzında. Whatsapp vb programların içerisinden alınan yedeklerse icloud drive da saklanır

Benim isteğim parolalar, fotoğraflar, WhatsApp yedeği, mesajlar, notlar, safari vs geçmişi olmasını istiyorum. Bunu kapatsam sorun olur mu ?

Benim isteğim parolalar, fotoğraflar, WhatsApp yedeği, mesajlar, notlar, safari vs geçmişi olmasını istiyorum. Bunu kapatsam sorun olur mu ?
parolalar, kişiler, mesajlar notlar, safari yer işaretleri direkt icloud içerisinden geliyor. icloud yedeğini kapatırsan sorun olmaz.

Whatsapp yedeği de icloud drive dan geliyor. onda da sorun olmaz

parolalar, kişiler, mesajlar notlar, safari yer işaretleri direkt icloud içerisinden geliyor. icloud yedeğini kapatırsan sorun olmaz.

Whatsapp yedeği de icloud drive dan geliyor. onda da sorun olmaz

Kapattım inşallah gitmez o kadar şey, ağlarım yoksa. :D:D

Böyle gözüküyor ama ? iCloud Drive bomboş?

13417

ilk mesajda belirttiklerimi de yaptın mı :D

ayrıca whatsapp içerisinden de yedeklemeyi unutma ;)

Onlar da böyle. 😁

13418

Bir de ek olarak iCloud yedekleme içinde yedeklemeyi başlat deyince fotoğrafları falan yedekliyordu. Şimdi böyle yapınca nasıl yedeklenecek fotoğraflar vs ?

Son düzenleme:
@AirLife fotoğraflar uygulamasına gir en alta in son güncelleme saati ne yazıyor :D

İcloud yedeklemesi normal itunes gibi ayrıca yedekler.. Ama bu bölümdeki fotoğraflar açıksa direkt fotolara yedekliyor sorun olmaz :D

@AirLife fotoğraflar uygulamasına gir en alta in son güncelleme saati ne yazıyor :D

İcloud yedeklemesi normal itunes gibi ayrıca yedekler.. Ama bu bölümdeki fotoğraflar açıksa direkt fotolara yedekliyor sorun olmaz :D

Kaç yıllık iPhone kullanıcısıyım o dediğin yeri, yeni fark ettim. :D :D :D :D

Diğerleri nasıl yedeklenecek safari, sağlık vs kendi oluyor mu ?

Kaç yıllık iPhone kullanıcısıyım o dediğin yeri, yeni fark ettim. :D:D:D:D

Diğerleri nasıl yedeklenecek safari, sağlık vs kendi oluyor mu ?
icloud bölümünde yedeklenmesini istediklerini açarsan örneğin sağlığı datalarını yedekleyecektir otomatik olarak :D

icloud bölümünde yedeklenmesini istediklerini açarsan örneğin sağlığı datalarını yedekleyecektir otomatik olarak :D

Teşekkürler vallahi ya. Her restoreden sonra icloud yedeklemeyi yükler tertemiz olmasına rağmen respring atar, reboot atardı cihaz. Bundan sonra olmaz umarım. :D

Geri