Neler yeni

Tema yarım çalışıyor yardım ?

Batuhanakkas

Aktif Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Tema indirdim snowboard ile çalıştırdım fakat bazı uygulamaların ikonu değişmedi ne yapmam gerekiyor

Temalar sendeki tüm uygulamalara etki etmez. Atıyorum temada 200 simge var. Oda adamın yaptığı uygulamaları değiştirir. Gidip Amerika’daki adam Türk uygulamaları nereden bulsun, nereden bilsin de onların simgesini değiştirsin.

Aynen dediğim gibi. Geliştirici Türk olmayan bir yapımcı e-devlet ikonunu nereden bulup değiştirsin. Onlar dünya üzerindeki popüler uygulamalara yapıyor daha çok. YouTube, whatsApp, Instagram gibi. E-devlet sadece Türkiye’de popüler. Ha ne olur ? Geliştiriciye mesaj atıp, bundleID’sini verirsin. Güncelleme yayınlarsa belki ona da yapar.

Sürüm bilgisi söylermisin
12.1.4
[automerge]1566296336[/automerge]
Temalar sendeki tüm uygulamalara etki etmez. Atıyorum temada 200 simge var. Oda adamın yaptığı uygulamaları değiştirir. Gidip Amerika’daki adam Türk uygulamaları nereden bulsun, nereden bilsin de onların simgesini değiştirsin.
Türk uygulamasında değil zaten yabancı uygulamarda aynısı var sadece iOS uygurlarında değişti ikon

Destek eklememiş olabilir bunlara. Ama dur sana kolaylık olacak bir şey söyleyim.

BundleIDsXII tweakini indir. Tema olmayan uygulamaların üzerine tıkla, otomatik kopyalıyor zaten. Filza ile Library>Themes bölümüne girip Seçili temanın içine gir ve ikonların olduğu yere gir. Bir sürü ikon olur. Üste yapıştır. Sonuç çıkmıyorsa geçmiş olsun ona ikon yapmamıştır. 🤷‍♂️

Destek eklememiş olabilir bunlara. Ama dur sana kolaylık olacak bir şey söyleyim.

BundleIDsXII tweakini indir. Tema olmayan uygulamaların üzerine tıkla, otomatik kopyalıyor zaten. Filza ile Library>Themes bölümüne girip Seçili temanın içine gir ve ikonların olduğu yere gir. Bir sürü ikon olur. Üste yapıştır. Sonuç çıkmıyorsa geçmiş olsun ona ikon yapmamıştır. 🤷‍♂️
Silerim daha iyi orijinal tema durur uğraşmaya değmez 4-5 uygulama için bilgi için sağol
[automerge]1566297614[/automerge]
Bu temanın adı ne?
Sildim adı aklımda değil

Silerim daha iyi orijinal tema durur uğraşmaya değmez 4-5 uygulama için bilgi için sağol
[automerge]1566297614[/automerge]

Sildim adı aklımda değil

Başka bir kolaylık daha.

Snowboard tweakını kullan tema için. Simgesi değişmeyen uygulamaları basılı tut, silme ekranı gelince üzerine 2 kere tıkla. Temadaki diğer simgeler de gelecek. Uyuşanı değiştir mesela. Ben banka uygulamalarında yabancı banka uygulamasının simgelerini yapardım, araya kaynardı. 🦹‍♂️😂

Başka bir kolaylık daha.

Snowboard tweakını kullan tema için. Simgesi değişmeyen uygulamaları basılı tut, silme ekranı gelince üzerine 2 kere tıkla. Temadaki diğer simgeler de gelecek. Uyuşanı değiştir mesela. Ben banka uygulamalarında yabancı banka uygulamasının simgelerini yapardım, araya kaynardı. 🦹‍♂️😂
Zaten snowboard vardı baştan söyleseydin sildim artık çok geç çocuk adam 😂

Tema da hangi ikonlar yapılmışsa onlar değişir örneğin Kara yada Sade TEMA’larını kullanırsanız muhtemelen hiç eksik ikon kalmayacaktır. Çünkü Geliştiricisi Türk ve Kara da 1200 Sade de 800 den fazla ikon var.

Geri