Flyhigh Aktif Üye JailbreakTR 12 Şub 2019 #1 Anemone 3 kullanıyorum hangi temayı yüklersem yükleyeyim saat uygulaması temaya entegre olmuyor. Bu nasıl düzeltilir ?
Anemone 3 kullanıyorum hangi temayı yüklersem yükleyeyim saat uygulaması temaya entegre olmuyor. Bu nasıl düzeltilir ?
ilhamikarakaya Kayıtlı Üye JailbreakTR 12 Şub 2019 #5 madmert9: Temanın ismini verebilirsen sevinirim dostum. Genişletmek için tıkla ... Tema ismi Berry
ilhamikarakaya Kayıtlı Üye JailbreakTR 13 Şub 2019 #6 Afyonteam: Snowboarda geçmelisin Genişletmek için tıkla ... Usta snowboard da respring temaları çalışmıyor deneyen oldu mu sürüm 11.4.1
Afyonteam: Snowboarda geçmelisin Genişletmek için tıkla ... Usta snowboard da respring temaları çalışmıyor deneyen oldu mu sürüm 11.4.1
Flyhigh Aktif Üye JailbreakTR 13 Şub 2019 #7 ilhamikarakaya: Usta snowboard da respring temaları çalışmıyor deneyen oldu mu sürüm 11.4.1 Genişletmek için tıkla ... Malesef 11.1.2 de aynı sorun mevcut
ilhamikarakaya: Usta snowboard da respring temaları çalışmıyor deneyen oldu mu sürüm 11.4.1 Genişletmek için tıkla ... Malesef 11.1.2 de aynı sorun mevcut
Flyhigh Aktif Üye JailbreakTR 13 Şub 2019 #9 caglarerbil7: Uygulamaları 5li yapan tweak nedir Genişletmek için tıkla ... MiDevice