Neler yeni

telefonuma pc ihtiyaç duymadan jb yapmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi byxcnl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byxcnl

Aktif Üye
JailbreakTR
Selamün Aleyküm arkadaşlar ben checkrain kullanıyorum ara sıra telefonumun sarjı bitiyor jb gidiyor tekrar pc ile uğraşıp yapmak zorunda kalıyorum bu benim için sıkıntı değil ama bilgisayarı yakın bir zamanda abime göndericem bilgisayar olmadan jb nasıl yapıcam bilmiyorum sitede biri yazmış ama heralde benim sürümü desteklemiyor benim sürümüm 14.3 diyelim benim telefon sarjı bitti jb gitti ve bilgisayar yok nasıl tekrar yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum saolun

Cihaz
iphone 8
Sürüm
14.3
Merhabalar 1 yıl boyunca telefonun şarjı bitti, restart attı nasıl jb yapacağım derdi olmadan kullanmak isterseniz özelden görüşebiliriz. İyi forumlar

şu anlık yok diye biliyorum ille altstore şart checkrain istemiyorsanız unc0ver kullanabilirsiniz fakat dediğim gibi altstore şart yani bilgisayar :)

Merhabalar 1 yıl boyunca telefonun şarjı bitti, restart attı nasıl jb yapacağım derdi olmadan kullanmak isterseniz özelden görüşebiliriz. İyi forumlar
hocam yardımcı olur musun
[automerge]1615150226[/automerge]
yıllık imza için yardımcı olur musunuz

ipa ile sorun çözüldü. 1 yıl keyifle kullanmanızı temenni ediyoruz. iyi forumlar teşekkürler.

Geri