Neler yeni

Telefonu sıfırlama

Unloader

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba sorumun cevabını forumda biraz aradım da bulamadım. Iphone 6 cihazıma IOS 12.0 jailbreak yaptım galiba dev. sertifikam bittiğinden jailbreak çalışmamaya başladı . Cydia üzerinden de tekrar ekleyemiyorum revoke çalışmıyor. Bunun üzerine bir de instagramın son zamanlarındaki sorunlarından dolayı giriş yapamamaya başladım telefonumdan. Artık sorunlar beni bezdirdiğinden iphone'mi fabrika ayarlarına döndürmeye karar aldım. Tamamen sıfırlanmasını istiyorum jailbreak vs. olmadan.
Jailbreak'ı unc0ver telefonumda açılmadığı için "Restore RootFS" ile kaldıramıyorum. Cydia extender'i zaten revoke yapamadığım için kaldıramıyorum. Nasıl yapabilirim bir tavsiyeniz var mı ?

Cihaz
Iphone6
Sürüm
IOS 12
Jailbreak aktif olmasada uncoverdan "Restore RootFS’’ yapılabilir.impactorle yapamıyorsan mobil olarak uncoverı indirim sıfırlama yapabilirsin.Cihazı sıfırlamana gerek yok.İgnition üzerinden uncover son versiyonunu kurup sıfırlama yapabilirsin

unc0ver'ı Cydia Impactor ile tekrar kur telefonuna.Eğer sıkıntı yaşarsan TweakBox veya Ignition üzerinden unc0ver'ı kur.Daha sonra unc0ver içindeki ayarlar kısmından RootFS Restore ayarını aktif hale getirerek Jailbreak tuşuna bas.Bunu yaptığın zaman, telefona yüklediğin bütün tweakler ve Cydia da dahil jailbreak ile alakalı her şey silinmiş olacak.Fakat bu işlemin restore işleminden farkı, yüklediğin uygulamalar falan silinmeyecekler.

Edit : @JB-Alper benden hızlı davranıp açıklamış gerekenleri.

unc0ver'ı Cydia Impactor ile tekrar kur telefonuna.Eğer sıkıntı yaşarsan TweakBox veya Ignition üzerinden unc0ver'ı kur.Daha sonra unc0ver içindeki ayarlar kısmından RootFS Restore ayarını aktif hale getirerek Jailbreak tuşuna bas.Bunu yaptığın zaman, telefona yüklediğin bütün tweakler ve Cydia da dahil jailbreak ile alakalı her şey silinmiş olacak.Fakat bu işlemin restore işleminden farkı, yüklediğin uygulamalar falan silinmeyecekler.

Edit : @JB-Alper benden hızlı davranıp açıklamış gerekenleri.
Cydia ile yüklerken de bu sefer aşağıdaki hatayı alıyorum
10284
[automerge]1552831363[/automerge]
Jailbreak aktif olmasada uncoverdan "Restore RootFS’’ yapılabilir.impactorle yapamıyorsan mobil olarak uncoverı indirim sıfırlama yapabilirsin.Cihazı sıfırlamana gerek yok.İgnition üzerinden uncover son versiyonunu kurup sıfırlama yapabilirsin
unc0ver telefonumda çalışmıyor hocam :( şuan telefonum tweakler yüklü olmasına rağmen jailbreaksız . Mobilden unc0ver'i nasıl indirebilirim ?

Cydia ile yüklerken de bu sefer aşağıdaki hatayı alıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 10284

Apple'dan kaynaklanan imza sorunundan dolayı Impactor şu anda çalışmıyor.TweakBox ya da ignition.fun üzerinden unc0ver'ı indirip dediğim işlemi yap Impactor ile uğraşma.Normalde unc0ver'ı başka kaynaklardan kurmak güvenlik açısından risk oluşturabilir fakat sen zaten işlemi yaptıktan sonra Jailbreak ile alakan kalmayacak, telefonu jailbreaksiz kullanacaksın bu sebeple o şekilde yapabilirsin.

Forumda Bilgi ve konu olarak açıklama yapıldı. Cydia impactor Apple kaynaklı çalışmıyor şu an. Alternatif mobil sitelere yönelin. İgnitionfun giib

Apple'dan kaynaklanan imza sorunundan dolayı Impactor şu anda çalışmıyor.TweakBox ya da ignition.fun üzerinden unc0ver'ı indirip dediğim işlemi yap Impactor ile uğraşma.Normalde unc0ver'ı başka kaynaklardan kurmak güvenlik açısından risk oluşturabilir fakat sen zaten işlemi yaptıktan sonra Jailbreak ile alakan kalmayacak, telefonu jailbreaksiz kullanacaksın bu sebeple o şekilde yapabilirsin.
Hocam dediğiniz gibi tweakboxtan indirdim unc0ver i ve restore rootfs yaptım cydia silinmedi şimdi normal fabrika ayarlarına dönme olayı mı yapacam ? Telefonu tamamen sıgırlamak istiyorum da

Ekli dosyalar

• 1D528C94-CEBC-4115-AC18-F519A7F6489B.png
    1D528C94-CEBC-4115-AC18-F519A7F6489B.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 13
Hocam dediğiniz gibi tweakboxtan indirdim unc0ver i ve restore rootfs yaptım cydia silinmedi şimdi normal fabrika ayarlarına dönme olayı mı yapacam ? Telefonu tamamen sıgırlamak istiyorum da

Telefon şu anda jailbreakli halde ise ayarlardan sıfırlama yoksa elmada kalırsın ve telefonu güncellemek zorunda kalırsın.Fakat zaten jailbreak yapmak istemiyorsan yedek alıp yazılımı güncellemen daha mantıklı.

Telefon şu anda jailbreakli halde ise ayarlardan sıfırlama yoksa elmada kalırsın ve telefonu güncellemek zorunda kalırsın.Fakat zaten jailbreak yapmak istemiyorsan yedek alıp yazılımı güncellemen daha mantıklı.
Daha sonrasında jailbreak yapmayı düşünmüyorum hocam. Itunes ile yedek alıp güncellesem yeterli mi ? Telefon bozulmasın sonra :)

Daha sonrasında jailbreak yapmayı düşünmüyorum hocam. Itunes ile yedek alıp güncellesem yeterli mi ? Telefon bozulmasın sonra :)

Her ihtimale karşı önce telefonu kapatıp aç bir şekilde jailbreakli durumda ise şu anda, yedek alırken jailbreak kalıntıları da yedeklenebiliyor.Telefonu tekrar açınca yedekle ve iTunes üzerinden güncel sürüme temiz kurulum yap.Temiz kurulumla ilgili bilgin yoksa araştırabilirsin eğer bulamazsan yardımcı olurum. :okay:

Arkadaşlar bende jailbreaklı telefona format attım ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz lütfen

Geri