Neler yeni

Telefonu bilgisayara yansıtma

edebaz

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Yasaklı
İphone 7 12.1.2 unc0ver jailbreakli telefonumdaki turkcell tv+ uygulamasından izlediğim diziyi bilgisayarda izleyebilmemin bir yolu , tweak , programı var mıdır?

Not : Tv+ programı sadece superonline internete bağlı bilgisayarda kurup izleyebiliyor muşuz. Benim bağlantım ttnet.

Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim..

Turkcelltv üyeliğin varsa Web sitesinden giriş yaparak istediğin diziyi izleyebilirsin superonline üyeliğine gerek Yok.

@Solhan'ın da dediği gibi bilgisayardan izlemek için web tarayıcı ile adresinden izleyebilirsin. Amacın eğer kotan gitmeden izlemek ise airplay yaptığında da kotandan gider. Sadece telefon ile kotandan gitmeden izleyebilirsin. Diğer türlü netflix gibi Tv uygulamasından, web sitesinden ya da telefondan izleme imkanın var hangi operatöre bağlı olduğuna bakmaz.

İnternet bağlantınızın da superonline olması gerekiyor. Yoksa hata verip girmiyor bile. Denedim çünkü. Reflector uygulamasıyla yaptım. Fakat the walking dead'ı açmıyor bir türlü hata veriyor tv+. Diğer dizilerde bir sıkıntı yok. Sadece twd de sorun var sanırım.
Şöyle bir soru sorsam abes mi olur? ( The walking deadı nereden izleyebilirim :))

İnternet bağlantınızın da superonline olması gerekiyor. Yoksa hata verip girmiyor bile. Denedim çünkü. Reflector uygulamasıyla yaptım. Fakat the walking dead'ı açmıyor bir türlü hata veriyor tv+. Diğer dizilerde bir sıkıntı yok. Sadece twd de sorun var sanırım.
Şöyle bir soru sorsam abes mi olur? ( The walking deadı nereden izleyebilirim :))

ne hatası alıyorsunuz?

uBlock origin reklam engelleme programı engelliyormuş. Onu kapatınca sorun çözüldü. Teşekkür ederim arkadaşlar..

Geri