Neler yeni

Türkçe Tweak Çeviri İstekleri Genel Başlık

Tweak adı: notifica
Tweak repo: nepeta
Tweak sürüm: 0.1.10
Tweak açıklaması: kilit ekran düzenleme
Şimdiden teşekkürler

bende tam bu tweak için yazacaktım :D çok güzel bir tweak ama full çince olduğu için çeviri biraz zor gibime geliyor ama inşallah olur cihazda kurulu duruyor
Aslında yasaklı bir sitede ingilizce menülü hali var. Oradan denedim telefon arama menüsünde T9 çalışmadı yada ben yapamadım.

Çeviri ile ilgileniliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ios 11 için olan programda da çalışacak mı ve arkadaş yazmış cevap alamamış bende aynı sorunu yaşıyorum ssh hatası veriyor. Bununla ilgili ne yapmamız lazım. Son sorum var bazı eskiden türkçe yamalar vardı onları göremiyorum. Örn; stalky. Teşekkürler şimdiden.

f54efefd6b75cd96b58e40306bbfbe84.jpg

gl hf

Ios 11 için olan programda da çalışacak mı ve arkadaş yazmış cevap alamamış bende aynı sorunu yaşıyorum ssh hatası veriyor. Bununla ilgili ne yapmamız lazım. Son sorum var bazı eskiden türkçe yamalar vardı onları göremiyorum. Örn; stalky. Teşekkürler şimdiden.

f54efefd6b75cd96b58e40306bbfbe84.jpg

gl hf

Aracın yeni güncellemesiyle her şey çözülecek ve tüm yamalar geri gelecek bekleyin.

Merhaba, ios 9.3.3 kullanıyorum çeviri aracını kullanamıyorum, whatsapp++ için tr yama paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler.

Merhaba callblocker ı satın aldım. Türkçe yama yüklersem sıkıntı olur mu? Türkçe yama yüklemenin herhangi bi zararı var mı?
[automerge]1568829021[/automerge]
Merhaba callblocker ı satın aldım. Türkçe yama yüklersem sıkıntı olur mu? Türkçe yama yüklemenin herhangi bi zararı var mı?
Bende merak ediyorum. Bende aynı durumdayım. Satın aldım Türkçe yama yüklesem sorun olur mu

Son düzenleme:
[automerge]1568829021[/automerge]

Bende merak ediyorum. Bende aynı durumdayım. Satın aldım Türkçe yama yüklesem sorun olur mu

Ben yükledim CallBlocker yama, hiçbir sıkıntı yok
f872043273ae9e314dd349671aa32ee8.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri