tm başkan ksb senide yorduk çok açıklayıcı konuştun ..İstek konusundan istekte bulunabilirsiniz. Konularda nereden yükleneceği bilgisi mevcut, elle yükleme olanlar için de nasıl yükleneceğini anlatan konu mevcut.
tm başkan ksb senide yorduk çok açıklayıcı konuştun ..İstek konusundan istekte bulunabilirsiniz. Konularda nereden yükleneceği bilgisi mevcut, elle yükleme olanlar için de nasıl yükleneceğini anlatan konu mevcut.
Tweak adı: notifica
Tweak repo: nepeta
Tweak sürüm: 0.1.10
Tweak açıklaması: kilit ekran düzenleme
Şimdiden teşekkürler
Ya bende hiç çeviri yapmıyor hep bu hatayı veriyor ??
Tweak adı: CallAssistForİos12
Repo Adresi:Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Versiyon: 1.7-9
Açıklama: Kuaidial tarzı bir tweak.
Aslında yasaklı bir sitede ingilizce menülü hali var. Oradan denedim telefon arama menüsünde T9 çalışmadı yada ben yapamadım.bende tam bu tweak için yazacaktımçok güzel bir tweak ama full çince olduğu için çeviri biraz zor gibime geliyor ama inşallah olur cihazda kurulu duruyor
Aslında yasaklı bir sitede ingilizce menülü hali var. Oradan denedim telefon arama menüsünde T9 çalışmadı yada ben yapamadım.
Ya bende hiç çeviri yapmıyor hep bu hatayı veriyor ??
Tweak adı: CallAssistForİos12
Versiyon: 1.7-9
Açıklama: Kuaidial tarzı bir tweak.
Çeviri ile ilgileniliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çeviri ile ilgileniliyor.
Ios 11 için olan programda da çalışacak mı ve arkadaş yazmış cevap alamamış bende aynı sorunu yaşıyorum ssh hatası veriyor. Bununla ilgili ne yapmamız lazım. Son sorum var bazı eskiden türkçe yamalar vardı onları göremiyorum. Örn; stalky. Teşekkürler şimdiden.
![]()
gl hf
A12 de çalışmadı kısmetTweak Adı : springPlus
Tweak Reposu :JailbreakTr
Tweak Sürümü :1.3.2
Tweak Açıklaması :
- Cihazınızın tamamında bir çok değişiklik yapabilirsiniz.
Tweak Adı: Notifica
Tweak Sürümü: 0.2.8-1
Bende merak ediyorum. Bende aynı durumdayım. Satın aldım Türkçe yama yüklesem sorun olur muMerhaba callblocker ı satın aldım. Türkçe yama yüklersem sıkıntı olur mu? Türkçe yama yüklemenin herhangi bi zararı var mı?
Merhaba callblocker ı satın aldım. Türkçe yama yüklersem sıkıntı olur mu? Türkçe yama yüklemenin herhangi bi zararı var mı?
[automerge]1568829021[/automerge]
Bende merak ediyorum. Bende aynı durumdayım. Satın aldım Türkçe yama yüklesem sorun olur mu
Hangi repo?Ben yükledim CallBlocker yama, hiçbir sıkıntı yok![]()