SystemInfo Tweak İle Ekran Çözünürlüğü Değiştirme [Sorunsuz]

Whatsapp instagram gibi uygulamar da neden düşüyormu çözünürlüğü ? Sadece bende mi böyle ?
[automerge]1567274929[/automerge]
Whatsapp instagram gibi uygulamalar da çözünürlük bende düşürmüyor kullananlarda da böyle bir sıkıntı var mı ?

Son düzenleme:
Whatsapp instagram gibi uygulamar da neden düşüyormu çözünürlüğü ? Sadece bende mi böyle ?
[automerge]1567274929[/automerge]
Whatsapp instagram gibi uygulamalar da çözünürlük bende düşürmüyor kullananlarda da böyle bir sıkıntı var mı ?

hayır bende sorun yok. çözünürlüğü resetleyip tekrar değiştirmeyi dene.

Peki hocam 6S plus icin oyun performansini artirma yapilabilir mi. Batarya önemli değil gitsin. Oyle bisey mumkun mu bu yapilan yöntemle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

diger 5s cihazımda uyguladım oldu fakat şöyle bir sorun var bir tweak yüklediginiz zaman resping attıgında siyah ekranda kalıyor

diger 5s cihazımda uyguladım oldu fakat şöyle bir sorun var bir tweak yüklediginiz zaman resping attıgında siyah ekranda kalıyor
Respring ve telefon görüşmelerinden sonra siyah ekranda kalıyor 5 dakika içerisinde ekran geri geliyor. Ben de çok gıcık oldum bu duruma, orj çözünürlüğe geri döndüm. Upscale halen karıncalanma yapıyor. Şimdilik başka bir çözüm yok gibi. Diğer cihazlarda bu problem oluyor mu bilmiyorum tabii benim cihazım 5S.

Reboot attığında sorun olmuyordu, glitch sorunu yaşatmıyordu. Ne olduysa tekrardan glitch hatası olmaya başladı.

Respring ve telefon görüşmelerinden sonra siyah ekranda kalıyor 5 dakika içerisinde ekran geri geliyor. Ben de çok gıcık oldum bu duruma, orj çözünürlüğe geri döndüm. Upscale halen karıncalanma yapıyor. Şimdilik başka bir çözüm yok gibi. Diğer cihazlarda bu problem oluyor mu bilmiyorum tabii benim cihazım 5S.
telefon görüsmesinde sorun yasamadım ama tweak kurmadan önce veya icleaner ile temizlik yapmadan önce reset diyorum eski cözünürlüğe getirip öyle yüklüyorum

Ben artık pes ettim ya her seferinde reset + tekrar change yapmak sıkıyor. Orjinale döndüm kullanıyorum :)
tweak kurmuyorum istediklerim var suana kadar bir sorun yapmadı resping haricinde zaten haftada 1 icleaner yapıyorum o zaman devre dısı bırakırım tekrar etkinlestiririm

bir kac gün kullandım evet aramalarda falan kitleniyor ekran 5 dk sonra falan geliyor. Geliştiriciyle irtibata gecen oldumu.

Eğer NewTerm2 yüklüyse root ta bu komutu yazın iofbres r (tweak yüklü olmalı)
iOS 12 özellikle iPhone X kullanıcıları kullanmasın uyumsuz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar ben 12.4de sytem infonun bigbossdaki sürümü ile denediğimde başarısız parazitli sonuçlar aldım.
Çözüm bulduğum yöntem upscale indiriyoruz buradaki telefon çözünürlerinden uzak durun açılmada uzun sürüyor. Manuel girme kısmına x yazan yere 750 y yazan kısma 1333 girerseniz sorunsuz çalışır bu 5s için geçerli normal çözünürlükten 1 piksel düşürmek parazitten kurtarıyor anlayacağınız üzere. 5s için 6nın çözünürlüğünden daha fazlasınızı önermem. 6nın normal hali 1334x750 iken 1333x750 giriyoruz.

Merhabalar ben 12.4de sytem infonun bigbossdaki sürümü ile denediğimde başarısız parazitli sonuçlar aldım.
Çözüm bulduğum yöntem upscale indiriyoruz buradaki telefon çözünürlerinden uzak durun açılmada uzun sürüyor. Manuel girme kısmına x yazan yere 750 y yazan kısma 1333 girerseniz sorunsuz çalışır bu 5s için geçerli normal çözünürlükten 1 piksel düşürmek parazitten kurtarıyor anlayacağınız üzere. 5s için 6nın çözünürlüğünden daha fazlasınızı önermem. 6nın normal hali 1334x750 iken 1333x750 giriyoruz.
ben vazgectim hocam cözünürlük olayından sonra sürümden olmayayım :)

ben vazgectim hocam cözünürlük olayından sonra sürümden olmayayım :)

Hocam ben upscale ile ilk denediğimde ekran restarttan 3 dakika sonra geldi ve parazitler yaşadım. Şuan 6 çözünürlüğünde kullanıyorum da pek önermiyorlar eski haline her an getirebilirim ufak takılmalar var

İphone 6 telefonumu bu tweaki kullanarak 1472x828 şu çözünürlükte ayarladım gayet başarılı stabil çalışıyor kasma donma kalmadı neden böyle oldu anlamadım teşekkürler

Kardeşim jailbreakten olmak mı istiyorsunuz tweak yapımcısı iOS 12 uyumsuz diyor hele A11 A12 direk pert

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri