Sygic premium trial resetlenir mi?

sentin

Aktif Üye
JailbreakTR
7 günlük deneme suresini sıfırlamak mümkün mü Filza dan bir dosya silerek mesela?

dostum bunun zaten ben premium olanını paylaştım
[automerge]1533657355[/automerge]
Premium Uygulamalar

burda mevcut bak isteraen
Evet yükledim fakat deneme süresi bitince sesli yönledirme hız limitlerini gösterme gibi özellikleri çalışmıyor (örnek 50 m sonra dönüş var diyor sonra reklam yapıyor)ama diğer özellikleri çalışıyor (premium olanlar)

Evet yükledim fakat deneme süresi bitince sesli yönledirme hız limitlerini gösterme gibi özellikleri çalışmıyor (örnek 50 m sonra dönüş var diyor sonra reklam yapıyor)ama diğer özellikleri çalışıyor (premium olanlar)

tekrar kurmayı denedin mi premium deb dosyasını sürekli 6-7 günde böyle yaparsk kendince çözüm üretebilirsin

tekrar kurmayı denedin mi premium deb dosyasını sürekli 6-7 günde böyle yaparsk kendince çözüm üretebilirsin
Evet öyle yapınca oluyor ama ben de belki filza dan tek dosya silerek daha kolay halledilir diye sordum bu iste sizin gibi usta olanlara ,çözümü yoksa mecburen öyle kullanacağım.

Link sabah çalışıyordu. Akşama doğru bozuldu demek ki. Bu bahsettiğiniz 6-7 gün meselesi nedir?

Link sabah çalışıyordu. Akşama doğru bozuldu demek ki. Bu bahsettiğiniz 6-7 gün meselesi nedir?
7 günlük deneme süresi bitince sesli yönledirme hız limitlerini gösterme gibi özellikleri çalışmıyor (örnek 50 m sonra dönüş var diyor sonra reklam yapıyor)ama diğer özellikleri çalışıyor (premium olanlar)

Geri