Tamam oldu sürüm düşürdüm respring felan yaptım başırılı bir şekilde restore tamamladıDediğim gibi olmadıysa sürüm düşür. 0.9b6 sürümünü bulabilirsen onunla yap. Gayet başarılı. Sanki bir arkadaş paylaşmıştı onu.
Tamam oldu sürüm düşürdüm respring felan yaptım başırılı bir şekilde restore tamamladıDediğim gibi olmadıysa sürüm düşür. 0.9b6 sürümünü bulabilirsen onunla yap. Gayet başarılı. Sanki bir arkadaş paylaşmıştı onu.
hangi sürümle yaptınız ?Tamam oldu sürüm düşürdüm respring felan yaptım başırılı bir şekilde restore tamamladı
Konudaki bu link atmışlar filza ile yükledimhangi sürümle yaptınız ?
eyvallahKonudaki bu link atmışlar filza ile yükledim
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
8 Plus'ta 1.0 versiyon ile indirme sonrası geri yükleme başarılı ama şimdi de kurulum sonrası bir kez daha geri yükleme yapmama rağmen App Store'dan hiç bir programımı indiremiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mıdır acaba? Teşekkürler.
Jailbreak yaptın mı ?
@aliuluer cihaz dilini ingilizce yapıp denermisin.
Evet Yaptım
Şimdi size yazarken düzeldi ve yükleme yaptı. Neden böyle oldu anlamadım :(
İlginiz için teşekkürler.
masaüstünde simge gözükmüyor nasıl getirecez?uicache çalıştır demişsin usta nasıl oluyor o?İşlem ne durumda?
V1.0 deb'ini filza ile kur sonra respring yap eğer masaüstünde gözükmezse uicache'i çalıştır gelecektir. Bu versiyonla deneyebilirsin çünkü 0.9b6 bigbossda sürüm düşürme bölümünden kalkmış ayrıca geliştirici github'ında da göremedim
***Successionu kaldırmak, indirdiğin/dmg haline çıkan dosyayı silecektir.Bunun için var/mobile/Media/Succession klasörüne gir ve dosyayı başka yere taşı ardından successionu kaldırıp deb'i öyle kur.
V1.0 deb(direkt indirme linki)
masaüstünde simge gözükmüyor nasıl getirecez?uicache çalıştır demişsin usta nasıl oluyor o?
Usta succesion son sürümde mi yapayım yoksa düşüreyim mi ?@guner apple file condit2 tekrar yükleyin ve bilgisayardan indirdiğiniz ipsw dosyasının ismini ipsw.ipsw olarak değiştirip tekrar var/mobile/Media/ dosya yoluna atmayı deneyin.
Usta succesion son sürümde mi yapayım yoksa düşüreyim mi ?
eyvallah usta restore başladıSon sürüm kullanmadım, konu içerisinde paylaşılmış 1.0 sürümü olan deb dosyası nı kullanabilirsin. Veya benim görüşüm en sağlam 0.9 b6 sürümünü kullanabilirsin.
Yanlız ipsw dosyasını uygulama indirmesin gerekli konuma sen at.
Uygulamaya başlamadan önce icloud çıkış yap, kilit asla ve uçak modunu açmayı unutma.
Buradaki yorumları okudum az da olsa biraz tedirginliğim var benim amacım (restore etmekte ki amacım) Uo kullanıyorum chimera'yı denemek için böyle bir şey yapmak istiyorum şimdi şunu da hatırlamıyorum belki crackli tweak yüklemedim ama repo belki vardı ya da yoktu tam emin olamadığım için denemekte istemiyorum rootfs bana temizlik gibi de gelmiyor fr yapsam daha mı mantıklı ?
İşlem ne durumda?
V1.0 deb'ini filza ile kur sonra respring yap eğer masaüstünde gözükmezse uicache'i çalıştır gelecektir. Bu versiyonla deneyebilirsin çünkü 0.9b6 geliştirici github'ında göremedim
***Successionu kaldırmak, indirdiğin/dmg haline çıkan dosyayı silecektir.Bunun için var/mobile/Media/Succession klasörüne gir ve dosyayı başka yere taşı ardından successionu kaldırıp deb'i öyle kur.
V1.0 deb(direkt indirme linki)
@iaunn son sürümle mi yaptınız
hangi sürüm ile yapıyorsunBu uygulama ile iPad 6 mı restore etmeye çalıyorum fakat uygulama silme yaparken kendiliğinden kapanıyor uygulama ve hiçbir şey olmuyor ne yapabilirim?
1.0hangi sürüm ile yapıyorsun
ne gibi bir hata alıyorsun. Daha dün sileo dan cydia ya geçiş yaptım ve sürüm 1.0 ile restoreyi sorunsuz gerçekleştirdim1.0
En son sürümü de denedim olmuyor.