Neler yeni

Succession - Tam Restore Aracı

iphone 6s N71Ap kullanıp bu araç ile restore yapan arkadaş bildirim yaparsa sevinirim..

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Telefonu sıfırlamak istiyorum ama jb’yi kaybetmek istemiyorum, Şişli ve çevresinde oturan arkadaş var mı, bi yerde oturup hem yemeğimizi yeriz hem telefonuma jb yaparız hem de tanışmış oluruz... özelden yazarsanız memnun olurum.

Telefonu sıfırlamak istiyorum ama jb’yi kaybetmek istemiyorum, Şişli ve çevresinde oturan arkadaş var mı, bi yerde oturup hem yemeğimizi yeriz hem telefonuma jb yaparız hem de tanışmış oluruz... özelden yazarsanız memnun olurum.

Zor değil hocam kendinde yapabilirsin.

Crack repo yok, tweak yok. Restore de elmada kalırsak 12.2 zorunlu geçmiyelim..

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

B6’yı indir sorunsuz olur crack yoksa. 👌

Bende bugün yarın deneyeceğim. Crackli repoları kaldır tweak varsa hepsini kaldır öyle başla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@AdemUysal gelistiricinin kendi reposundan 1.2.4 sürümünü yükleyip dener misin ?

Kenan___

Akşam deneme imkanım olursa denerim bu aralar yoğunum çok birde sakat bir işlem olursa telefonsuz kalmak istemem yeni sürümleri de tabi jb kaybetme endişem var ama deneyeceğim elbet yazarım buraya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beta-6 sürüm ile iPhone 7 Plus 12.0.1 başarılı şekilde 2. kez sıfırlandı.
.ipsw dosyasını bilgisayarda indirmiştim itools ile dosya konumuna atıp yapıyorum. :okok:

İpsw dosyasını bende menuel indirip öyle başlayacağım çünkü wifi yavaş mobil hattımda paket çok az. En azından başka şeylerle uğraşırken ipsw inekoysun
[automerge]1556904671[/automerge]
Beta-6 sürüm ile iPhone 7 Plus 12.0.1 başarılı şekilde 2. kez sıfırlandı.
.ipsw dosyasını bilgisayarda indirmiştim itools ile dosya konumuna atıp yapıyorum. :okok:
Succession programının ayarlar kısmında herhangi bir değişiklik yaptığınız yer var mı ? ilk yapacaklara böyle şeyler lazım oluyor :D

• Cihaz Modeli: İphone 7 plus
  • İos Sürümü : 11.4
  • Succession Sürümü : Beta 6
  • Jb aracı : electra-sileo
  • Crack Twek / Repo Durumu : Yüklü değil / Ekli değil ( önceden kaldırılmıştı )
  • Sonuç : Tümü Başarılı
  • ikinci kez restore işlemi ve sonuç başarılı
  • + olarak kurulum sonrası birde cihaz üzerinden restore yapılmıştır

• Cihaz Modeli: İphone 7 plus
  • İos Sürümü : 11.4
  • Succession Sürümü : Beta 6
  • Jb aracı : electra-sileo
  • Crack Twek / Repo Durumu : Yüklü değil / Ekli değil ( önceden kaldırılmıştı )
  • Sonuç : Tümü Başarılı
  • ikinci kez restore işlemi ve sonuç başarılı
  • + olarak kurulum sonrası birde cihaz üzerinden restore yapılmıştır
Programa olan güvenim gitgide artıyor :D yalnız b6 ile değilde 1.2.4 yada düşük sürümlerle deneyen varmı ? ipsw kendiniz mi indirdiniz yoksa succession üzerinden mi indirme yaptınız ?

@AdemUysal
program ikilem içinde bıraktı çoğu kişiyi belki cihazdan cihazada farkedebilir :hmmm:
herşeyi program üzerinden yaptım

İpsw dosyasını bende menuel indirip öyle başlayacağım çünkü wifi yavaş mobil hattımda paket çok az. En azından başka şeylerle uğraşırken ipsw inekoysun
[automerge]1556904671[/automerge]

Succession programının ayarlar kısmında herhangi bir değişiklik yaptığınız yer var mı ? ilk yapacaklara böyle şeyler lazım oluyor :D

Hayır yok hocam. Manuel indirin konumuna atın direk iCloud çıkış yap - Ekran kilidini kapat - Otomatik kilit asla yapın - Uçak modunu aç - WiFi aç sıfırlamaya başlayın.

Bu tweak tutar benden söylemesi bende yapıcam ama biraz beklemek istiyorum beta da daha final sürümde bende cihaza artık bi jest yapıcam :)

Geri