Repoyu doğru ekledi iseniz gözükmesi gerekiyor. Bende şu anda mevcut
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Repo burda, doğru ekledim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Repoyu doğru ekledi iseniz gözükmesi gerekiyor. Bende şu anda mevcut
Repo burda, doğru ekledim
![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam repo yanlış eklenmiş sonuna “test”eklemeniz gerek, benim yukarıda tam repo adresini yazdığım gibi.
NOT :Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.reposunda yer alan beta sürümünü iOS 13.5-14.2 arasında kullanabilirsiniz. A7-A11 cihazlarda çalışır durumda. A12-13-14 cihazlarda tehlikeli olabilir.
buna istinaden bende a13 var sürümüm 14.3 succession yapsam problem olur mu yapan arkadaş var mı bu durumda olup ?
ne gibi sıkıntılar ortaya çıkıyor
Dün akşam yaptım iphone 11 14.3 sıkıntısız oldu tertemiz bir kurulumla başladık
telefonu sıfırlayın. jailbreak aracıyla da rootfs yapın. sonrasında bu işlemleri yapın.Merhaba cihaz restore işlemi bitince kendi yeniden başlattı mı yoksa sizmi başlattınız. Ben xs 14.3 de denedim işi bitince ana ekrana dönüp öyle kaldı. Bir de sonrasında yazılım güncellemelerine girdim otomatik güncellemeyi kapatayım diye. Denetlenemiyor diye hata veriyordu. Böyle birşey yaşadınız mı? Teşekkürler.
bir çok sürümü denememe rağmen bu ekrandayken kısa bir süre sonra ana menüye atıyor. Çözümü bilen var mı? Telefonum iphone 6s, ios sürümüm 14.3
Dostlar selam. İphone X 12.1.1 cihazımı restore etmek istiyorum ancak Succession uygulamasında restore etmek işin tuşa basıyorum Attaching... This should take less than 10 second yazıyor ekranda ve öyle bekliyor ne yapmak lazım.
Hocam ios 14.3 sürümünde iPhone 6S telefonumda aynı hatayla karşılaşıyordum. 3-4 saat harcamama rağmen çözemedim sorunu. Derken bugün redditte bulduğum çözüm aklımı aldı. Telefonu yeniden başlatın tekrar jb yapın ve öyle deneyin diyordu. İmkan vermedim bu çözüme ama ciddi ciddi çalıştı.bir çok sürümü denememe rağmen bu ekrandayken kısa bir süre sonra ana menüye atıyor. Çözümü bilen var mı? Telefonum iphone 6s, ios sürümüm 14.3
Çok teşkkürler hocam uzun süre cevap gelmeyince 14.5’e güncelleyip ckeckra1in yükledim maalesefHocam ios 14.3 sürümünde iPhone 6S telefonumda aynı hatayla karşılaşıyordum. 3-4 saat harcamama rağmen çözemedim sorunu. Derken bugün redditte bulduğum çözüm aklımı aldı. Telefonu yeniden başlatın tekrar jb yapın ve öyle deneyin diyordu. İmkan vermedim bu çözüme ama ciddi ciddi çalıştı.
Ben yine de kalıntılardan, sıkıntılardan kurtulmak için bi restore yapın derim. Telefonun kendine geldiğini hissettim, gayet memnunum şu an.Çok teşkkürler hocam uzun süre cevap gelmeyince 14.5’e güncelleyip ckeckra1in yükledim maalesef
bugün beta sürüm ile 6s cihazımı 14.4 sürüme geri yükledim sorunsuzca ipsw yi kendim indirip 3utools ile ilgili yere attım o kadar
Yani benim iOS 14.3 ipsw 4.50 GB o kadar yer lazım ama kurulurken o dosya daha fazla yer istiyor açılarak kuruluyor öyle mi? WinRAR tarzıAynı telefon ve aynı sürümdeyim. Dediğin şekilde bende hallettim bugün. İspw yi attıktan sonra açıldığını ve kurulumun bu şekilde yapıldığını unutmadan hafızada yer bırakmayı unutmayın
aynen öyle boş yer baya olsun.Yani benim iOS 14.3 ipsw 4.50 GB o kadar yer lazım ama kurulurken o dosya daha fazla yer istiyor açılarak kuruluyor öyle mi? WinRAR tarzı![]()