Neler yeni

Succession - Tam Restore Aracı

Benim cihazım 6 Plus, içinde jailbreak yoktu. Elma logosunda kaldı ve iTunes 9 hatası veriyor hiçbir şekilde geçemiyorum. iTunes harici ipsw yüklemeyi deniyorum bilgisayar üzerinden ama reiboot tarzı uygulamalar ücretli ve ücretleri çok yüksek. Crackli hallerinde ise sadece restore mode çıkışı yapıyor. iTunes olmadan yazılım yükleyebileceğim ücretsiz bir yöntem biliyor musunuz?
bu cihazlarda bazı chipset-nand yanmaları oluyordu. tamir harici olmuyordu. itunes farklı pc ile deneyin olmaz ise tamir. başka yöntem yok.

İp xsmax ios 14.0.0 cihazımı aynı sürüme sorunsuz güncelledim. İpayı kendi indirdi, harici atmadım. Bilginize.

12 pro 14.3 cihazımı başarılı bir şekilde restore ettim, repo.samgisaninja.github.io/test Reposundan indirdiğim test sürümü ile yaptım.

İos 13.3 sürümlü checra1n jailbreakli 8 plus telefonu mu bu şekilde sorunsuz restore edebilir miyim?

Bu repoda Succession yok. Ben normal sürümü indirdim ama oda 12 pro maxte çalışmıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normal sürüm dediğiniz nedir
Cydia kaynakları yenileyin
d10ba4cbaae188d0b4dd07038cf23e2a.jpg
11dabd0aac509de4b8cbcd9e55b6c8c1.jpg

selam arkadaşlar iphone 11Pro 14.2 sürümünü succession 1.4.16-b4 tweak ile sorunsuz bir şekilde restore ettim.Herhangi bir problem yok gayet stabil çalısıyor. repo: samgisaninja.github.io/test

Herkese selamlar. İos 14 kullanıyorum iphone 7 telefonumda. Checkr1n yüklü. Bu tweak ile aynı ios sürümüne restore yapabilirim değil mi?

Düzeltme: Tweak'in beta sürümüyle deniyorum. İPSW dosyasını indirdi fakat ondan sonra crash verdi. Tekrar girdiğimde İPSW dosyası aldılandı onunla mı devam etmek istersin dedi evet dedim tekrar crash verdi sorun ne olabilir
Düzeltme 2 : Telefonda yer olmadığı için crash veriyormuş. İphone 7: İos 14 başarı ile restore edilmiştir.
Not: ilgili reponun test reposundan beta sürümü indirilerek yapılmıştır.

Son düzenleme:
@srdgny hocam önce ilk eklediğimi sildim sonra sizin verdiğiniz repoyu ekledim onda da yok tahminim cydia güncelleme sonrası bir iki güne gelir öyle olduğu oluyor

Cihazınız 14 sürümde ise beta olanı indirmeniz gerekecek, 1.4.16~b4 olan sürümü. Diğeri elmada kalmanıza sebep olabilir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cihazınız 14 sürümde ise beta olanı indirmeniz gerekecek, 1.4.16~b4 olan sürümü. Diğeri elmada kalmanıza sebep olabilir.

Bende bu var, dediğiniz sürüm repoda yok
eda651c311e4f5d8bdd23609e4b876c5.jpg

382613de7026aaceb6209072ceaa2ca4.jpg

Son düzenleme:
Maalesef bende gözükmüyor böyle birşey

Repoyu doğru ekledi iseniz gözükmesi gerekiyor. Bende şu anda mevcut

Geri