Neler yeni

Succession - Tam Restore Aracı

Tweak kalıntılarından kurtulup sıfırdan yapmak istiyorum jaili bu yöntem ile tweak kalıntıları da gider mi ?

@Mamaker o zaman hangi jb aracını kullanıyorsanız içinden restorefx yapın sonra sadece succession ve bağımlılığı yükleyerek deneyin. İos 12'de birkaç kez yaptım sorunsuz oldu. Şuan 13'teyim henüz kullanmadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Mamaker
Succession ile rsync yükleniyor. Bağımlılık dediği o.
Teşekkürler denemedim henüz
[automerge]1584039755[/automerge]
@Mamaker
Succession ile rsync yükleniyor. Bağımlılık dediği o.
@Mamaker o zaman hangi jb aracını kullanıyorsanız içinden restorefx yapın sonra sadece succession ve bağımlılığı yükleyerek deneyin. İos 12'de birkaç kez yaptım sorunsuz oldu. Şuan 13'teyim henüz kullanmadım.

Selam hayır olmuyor rootfs ile birlikte yaptım değişiklik yok işin garip tarafı ios12 den kalma tweak ayarlarım dahi iOS 13 e manuel ipsw ile geçmeme rağmen kalmış. Özetle iOS 12 ve iOS 13 de kurduğum tweakler ve yüklediğim repoların kalıntıları cihazla birlikte yeni iPhone olarak ayarlasam bile benimle geliyor. Bu durum bana mantık dışı geliyor zira jailbreakin cihaz üzerindeki yazılım ile bağlantılı olduğunu düşünüyordum.

Son düzenleme:
@Mamaker icloud ayarlarını gözden geçirdinmi, yeni iPhone ayarlasan bile icloud yedeğinden geri yükleniyor olmasın. Çünkü ios 12 ayarların yada dosyaların ios 13'e gelmesi mümkün değil, sonuçta ios 13 ipsw ham dosyasında sana ait kalıntı olamaz yüklemeden.

@Mamaker icloud ayarlarını gözden geçirdinmi, yeni iPhone ayarlasan bile icloud yedeğinden geri yükleniyor olmasın. Çünkü ios 12 ayarların yada dosyaların ios 13'e gelmesi mümkün değil, sonuçta ios 13 ipsw ham dosyasında sana ait kalıntı olamaz yüklemeden.

Ben de aynı şeyi söylemeye çalıştım açıkçası evet tamamen yeni kurulum du ek olarak iCloud dan yedek alınsa dahi tweaklerin kalıntılarını nasıl tutabiliyor ki bu da soru işareti🧐

Arkadaşlar bu yazılımın cihazı brick etme ihtimali yüksek midir? Yani apple logoda kalma gibi durumlar sık yaşanıyor mu? IOS11 ile denemeye niyetim var ancak risk yüksekse hiç bulaşmayacağım.

Arkadaşlar bu yazılımın cihazı brick etme ihtimali yüksek midir? Yani apple logoda kalma gibi durumlar sık yaşanıyor mu? IOS11 ile denemeye niyetim var ancak risk yüksekse hiç bulaşmayacağım.
Pwn20wnd yani UncOver yazilimi yapan kisi Succession yazan kisi hic birsey den anlamdıgni yazdı daha yeni Twitter de tweak icin de tehlikeli maddeler varmış : ) uzak durun diyor ,)
hence risk alma deymez zaten sanirim tam Restore atmiyo,,,büsürü cöp daha kalıyor Cihaz da

@Falcon877

O mesaj da succession tweak’ten bahsedilmiyor !

Succession geliştiricinin yazdığı bir tema yükleme aracından bahsediliyor.

@samg_is_a_ninja yani succession yazarı, yeni yazdığı tema yükleme aracı ile ilgili uyarı yapmış ; bu aracı kullanmayın yazmış

Pwn20wnd de mesajın altına bunu onaylayan bir mesaj yazmış . Mesajın da bu adamın bir şeyden anlamadığını söylediğini nerden çıkardın :))

Succession tam restore eder. Kalıntı çer çöp bırakmaz.

Bilmediğiniz konular hakkın da sanki uzmanmış gibi yorumlar yapmayı bırakın lütfen.

4449de90183644576f0898b60ab80057.png
5d518a311a779c13612da3cd15555b4c.png

Kenan___

@duckwinduck

4.3.1 Unc0ver kullanarak Jb yaptıktan sonra, succession repoda bulunan 1.4.12-1 sürümünü kullanmalısın.

İpsw kendisi indirir.

Restoreden sonra Jb li ilken alınmış bir yedeği yüklersen Jb kalıntılarını tekrar yüklemiş olursun.

Yeni bir iphone olarak ayarla.

Kenan___

Sonuç olarak risk düşük mü? Apple logosunda kaldığında temiz itunes restore ile cihaz kurtatılıyor mu? Yoksa bunun da ötesinde çözülemeyecek sorunlar açabilir mi?

Sonuç olarak risk düşük mü? Apple logosunda kaldığında temiz itunes restore ile cihaz kurtatılıyor mu? Yoksa bunun da ötesinde çözülemeyecek sorunlar açabilir mi?

En kötü ihtimal en sürüm ios yüklersiniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Son sürüm "attaching" ekranında dondu ama birkaç farklı sürüm deneyerek sorunsuzca restore ettim.

Merhaba arkadaşlar. Succession ile cihazımı sıfırlamak istiyorum ama attaching please wait yazısında bekliyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
iPhone 7 ios 13.3 Unc0ver Jailbreak

cihazımın shsh kayıtları var; succesion ile restore etmek mi mantıklı yoksa irestore ile restore etme şansım var mı?

Merhaba arkadaşlar. Succession ile cihazımı sıfırlamak istiyorum ama attaching please wait yazısında bekliyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
iPhone 7 ios 13.3 Unc0ver Jailbreak

Succession başka versiyonları ile deneyebilirsin

Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Geri