İpa olarak yüklediğim için mi hatayı alıyorum cydia üzerinden yükleyemiyorum 1.8 lib hatası alıyorum
Cydia dan repoyu ekleyin ve Succession tweakını kurun repo dan
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
İpa olarak yüklediğim için mi hatayı alıyorum cydia üzerinden yükleyemiyorum 1.8 lib hatası alıyorum
Cydia dan repoyu ekleyin ve Succession tweakını kurun repo dan
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
tweak ekleme veya çıkartma yapamıyorum başka bir yolu var mıdır ?
Herkese tek tek cevap vermişsin gerçekten helal olsun ben uncover ile yaptım restore fakat mail facetime gibi kendi uygulamaları yüklemedi öylece kaldı bunu önerdi efsane saolsun videoları izlediğim kadarıyla bu aynı sorunu çıkarmaz gibi
Benim sorum şu ipw dosyasını diyelimki yanlış indirip içine attık öyle birdurumda uyarı verirmi acaba yok sakat olacaksa kendimi indirsin ios11.1.2 sürüm kaybetmemek adına soruyorum
Uncover restore rootfs sadece cihazdaki jb yi kaldırır (jb kalıntıları kalır ve silinmiş herhangi bir sistem dosyasını onarmaz)
Succession uygulaması ise cihaz da yüklü olan ipsw dosyasını kendisi indirir ve indirdiği ipsw dosyasının içindeki kök dosya sistemi DMG yi kullanarak cihazı restore yapar. Yanlış indirdiğin ipsw ile restore işlemi başlamaz. Yine de tereddütte kalmayım dersen ipsw dosyasını uygulama kendisi indirsin. (İndirme işlemini beklememek içinLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.adresinden indirerek ismini ipsw.ipsw yaptıktan sonra filza ile /var/mobile/Media/Succession konumuna atabilirsin.)
Cihazı restore etmek için indirdiği ipsw’yi kullanıyor.
Kafamdaki sorular gitti ben kendi ipamı indirdim yarın gece inş sıfırlicam video çekersem burayada atarım tşkler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaslar ben restoremi sorunsuz yapiyorum ama tekrar jb yaptigimda cydiadaki repolarim flan hep duruyor içleri bos bir sekilde ? Acaba yedekten geri yukledigimden mi oluyor ? Bunu nasl aşacağım tamamen tertemiz yapmak mumkunmu ?
O zaman resimlerim rehberim uygulamalarim gitmezmi icloudan geri yuklemezsem ?iTunes yedeği veya ICloud yedeği geri yüklenirse Repoların geri yüklenir..
Sıfır bir kurulum tavsiye ederim.. yani yedek yüklemeden
O zaman resimlerim rehberim uygulamalarim gitmezmi icloudan geri yuklemezsem ?
Baska care yok diyorsun yani :/Resimlerini 3UTools aracı ile yükle... rehber içinde Google Mail tavsiye ederim
Baska care yok diyorsun yani :/
Restore yaptım sorunsuz ama şimdi tel kendiliğinden kapanıp açılıyor bazen bunu nasıl çözerizeğer cihazda bi sıkıntı varsa heleki jb liyse yedeği yüklemek yine aynı sorun demek ben bunu dün gece bizzat yaşadım temiz restore edip fotoları ayrı yedekleyio yapmak en mantıklısı foto rehber whatsapp bunları yedekle gerisini indirebiliyosun bir haftada 5 kere restore yaptım tüm @efsane6 üstad saolsun bir şey saha söyledi onu denedim oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam yedekleri geri yüklediğimiz de sadece Repolar mı geliyor acaba? Başka Jailbreak' ten dosyalar yedekleniyor mu yoksa?iTunes yedeği veya ICloud yedeği geri yüklenirse Repoların geri yüklenir..
Sıfır bir kurulum tavsiye ederim.. yani yedek yüklemeden
O zaman resimlerim rehberim uygulamalarim gitmezmi icloudan geri yuklemezsem ?
Arkadaslar biriniz cevap versin allah askina 2 gundur yapmaya calisiyorum hicbir degisiklik yok attaching ekraninda kaloyor ilerleme yok denemedigim sey kalmadi yok mu bunun cozumu lutfen yardim edin