Neler yeni

Succession - Tam Restore Aracı

Yedeği 3utools da açamadım bununla ilgili bir anlatım var mı acaba
[automerge]1569742459[/automerge]
Bir de bu şekilde diyor

c8e6d98f92d0a371c2d11b4af091de8c.jpg

İtools4 programı ile itunes backup yedek dosyasını bul ve aç
6a25239a010652f570ff449469dde4b1.jpg

İpsw dosyasını siz mi indirip attınız dosya yoluna. (İpsw ismini ipsw.ipsw olarak değiştirdiniz mi)

Reset all settings to default seçeceğinin tam olarak yaptığı iş nedir?

Ekli dosyalar

• F8E7400C-C5A2-4FAD-B86B-B68FD4F65933.png
    F8E7400C-C5A2-4FAD-B86B-B68FD4F65933.png
    221.9 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar Merhaba,

Hangilerini açık hale getirip, hangilerini seçelim ki tertemiz olsun?
Buradaki hangi tikleri açıp hangi seçenekleri seçmemin ne gibi +/- yönleri olabilir?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba,

Hangilerini açık hale getirip, hangilerini seçelim ki tertemiz olsun?
Buradaki hangi tikleri açıp hangi seçenekleri seçmemin ne gibi +/- yönleri olabilir?

Herhangi bir sekmeyi etkinleştirmiyorsunuz
Konunun ilk mesajında cihazda yapılması gerekenlere dikkat edin yeterli,ayrıca 1.4 sürümünü kullanmayın sorunlu.

succession ile restore etmeye çalıştım telefonum elmada kaldı elma gelip gidiyor ssh2 kaydım var telefon xs max sürüm 12.4 kurtarma şansım varmı acaba

succession ile restore etmeye çalıştım telefonum elmada kaldı elma gelip gidiyor ssh2 kaydım var telefon xs max sürüm 12.4 kurtarma şansım varmı acaba

Cihazınızı 13.1.2 sürümüne güncellemekten başka seçeneğiniz yok.

Uygulamayı silin, 0.9 ~b6 sürümünü yükleyip deneyin.

Kenan___

Abi Merhaba Tekrardan,

Hatırlarsan seninle beraber yapmıştık yukarıda belirttiğin sürüm ile. Şimdi yine yapmam gerekti tweak açıklamalarına baktım 6s + desteklenmiyor demiş geliştirici. Sence güncel sürüm ile mi yapsam yoksa b6 ile mi yapayım fikrin nedir?

Ha bu arada cihaz 6s + sürüm 11.2.1
[automerge]1570606167[/automerge]
Herhangi bir sekmeyi etkinleştirmiyorsunuz
Konunun ilk mesajında cihazda yapılması gerekenlere dikkat edin yeterli,ayrıca 1.4 sürümünü kullanmayın sorunlu.
Son sürüm 1.4 hangisini kullanayım daha öncesinde b6 ile yapmıştım.

Son düzenleme:
Abi Merhaba Tekrardan,

Hatırlarsan seninle beraber yapmıştık yukarıda belirttiğin sürüm ile. Şimdi yine yapmam gerekti tweak açıklamalarına baktım 6s + desteklenmiyor demiş geliştirici. Sence güncel sürüm ile mi yapsam yoksa b6 ile mi yapayım fikrin nedir?

Ha bu arada cihaz 6s + sürüm 11.2.1
[automerge]1570606167[/automerge]

Son sürüm 1.4 hangisini kullanayım daha öncesinde b6 ile yapmıştım.

1.3.8 sürümü ile deneyin öncelikle, sorun yaşarsanız 0.9b6 ile tekrar restore deneyin.

Anlamadığım bir olay var şimdi benim cihazım iPhone 6S ben bu programı kullanıp restore edersem ön kameram çalışmıcak mı öyle birşeyler yazıyor ama ?

Şimdi ben 12.2 jb kullanıyorum. Telefonu güncellersem tam restore etmiş olur muyum? Yoksa illa succession ile restore edip daha sonra mı güncellemek lazım

Şimdi ben 12.2 jb kullanıyorum. Telefonu güncellersem tam restore etmiş olur muyum? Yoksa illa succession ile restore edip daha sonra mı güncellemek lazım

Cihazı 13.1.2 sürümüne güncellerseniz sürüm kaybedersiniz jb kullanamazsınız.
Succession tweakının amacı bulunduğun sürüme tekrar restoredir

A12 12.4 succesion 1.3.3 bende calisti 2 kez sorunsuz restore ettim bilginize

Edit:begler bugün tekrar denedim calismadi cok garib..ilk mesaji atigm gün sorunsuz calisiyordu :S

Son düzenleme:
İPhone XS 12.4’te çalışmadı 1.3-1.4.1 arası bütün sürümler ile denedim. Apple logosu altında ilerleme barında kalıyor.

Evet oldu fazla uğraşma ıstersen sıkıntı olabilir
[automerge]1571594698[/automerge]
A12 cihazlarda şuan çalışmıyor

Evet oldu fazla uğraşma ıstersen sıkıntı olabilir
[automerge]1571594698[/automerge]
A12 cihazlarda şuan çalışmıyor
bu cevap bana mı ? :/ restore etmem lazım cihazı çözemedim bi türlü, şimdi manuel attım dosyaları bakalım işe yararsa.
iphone7plus

Evet sana dedim kardeş bende çok denedim iPhone XS Max İos 12.4 bi türlü yapamadım 1.3.3 ten 1.4.1

Geri