Neler yeni

Succession - Tam Restore Aracı

Merhaba programi kurdum fakat resimdeki hatayi aliyorum. Yardimci olabilcek var mi?

Ekli dosyalar

• 5B3EB272-B2AD-4FD7-BCEA-BACE120AABAA.png
    5B3EB272-B2AD-4FD7-BCEA-BACE120AABAA.png
    246.1 KB · Görüntüleme: 26
Dostum ben bir türlü beceremedim Uygulama IPSW dosyasını indiriyor Daha sonra altta kırmızı renkte preparat for restore yazısı çıkıyor Onada basınca erase iPhone yazısı çıkıyor onada basınca devam etmek için ok’a bas diye bir uyarı ekranı geliyor Basıyorum ama Hiçbir şey yapmıyorum
Cihaz iPhone 5s sürüm iOS 12.0

Dostum ben bir türlü beceremedim Uygulama IPSW dosyasını indiriyor Daha sonra altta kırmızı renkte preparat for restore yazısı çıkıyor Onada basınca erase iPhone yazısı çıkıyor onada basınca devam etmek için ok’a bas diye bir uyarı ekranı geliyor Basıyorum ama Hiçbir şey yapmıyorum
Cihaz iPhone 5s sürüm iOS 12.0

0.9 b6 sürümünü yükleyin ve deneyin.

Son sürüm 1.3.4 ile yaptım cihazım iphone 6 tekrar mı jb yapıp restore yapacağım? Ayarlardan fabrikaya sıfırlasam olur mu?

Resimlerden görülen işlemin tam yapılmadığı. Ayarlardan sıfırlama yapmanız riskli ve önermem.
Tekrar restore yapın ve restore sonrası icloud ve itunes yedek geri yüklemesi yapmayın.

Bende bu ekranda kalıyor
Tam olarak hangi adımları izlemeliyim başlamadan önce ipsw dosya indi

Ekli dosyalar

• 404B05AE-F522-467A-86E6-A31F6B7D2DB5.png
    404B05AE-F522-467A-86E6-A31F6B7D2DB5.png
    251 KB · Görüntüleme: 30
Filza da ana dizinden MobileSoftwareUpdates diye arat iki klasör çıkacaktır özelliklerinden yetkilerini 777 olarak ayarla düzelir

Şu an bakıyorum
[automerge]1564664595[/automerge]
Bahsettiğiniz dosyaları buldum dediğiniz şekilde yaptım birazdan denemeye gireceğim İşlem bitince söylerim Teşekkürler

Son düzenleme:
Geri