Arkadaşlar indirme yapınca hep bir yerlerde takılı kalıyor bir türlü çözemedim varsa bunun çözümünü bilen acil yardım edebilir mi
1.3 sürümüSuccession hangi versiyon.?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.3 sürümü
Onda da ana ekrana simgesi gelmiyor terminalden uicache yaptım ama yine gelmiyor0.9b6 sürümü ile denermisin.
Onda da ana ekrana simgesi gelmiyor terminalden uicache yaptım ama yine gelmiyor
Hayır yüklü değil o ne yapsam bilemedimNewTerm varsa kaldır öyle yükle sonra newterm i tekrar yüklersin
Hayır yüklü değil o ne yapsam bilemedim
Maalesef sileo düzgün yüklenmediği için tweak kuramıyorum zaten o yüzden Succession yapmaya çalışıyorum Electrayı baştan temiz kurmak içinO zaman yükle newterm i.
Maalesef sileo düzgün yüklenmediği için tweak kuramıyorum zaten o yüzden Succession yapmaya çalışıyorum Electrayı baştan temiz kurmak için
Bilgisayarda yok ki zaten olsaydı bu kadar uğraşmaz yapardımO zaman bilgisayar varasa 3utools ile ipsw yi succession içine atman lazım
Bilgisayarda yok ki zaten olsaydı bu kadar uğraşmaz yapardım
Evet varFilza var mı
Evet var
Tamam olur gönderSana newterm deb i gönderiyim bir kurmayı dene Filza ile
İpsw yi Safari’den indirip Filza ile succession klasörüne içine atıp denermisinEvet var
Onu deniyorum şuan zatenİpsw yi Safari’den indirip Filza ile succession klasörüne içine atıp denermisin
Restore edebildiniz mi hangi sürümdesiniz 1.3 sürümünde hata veriyor demişlerdiOnu deniyorum şuan zaten
[automerge]1560720037[/automerge]
Sorun çözülmüştür herkese teşekkürler
Evet restore ettim safariden indirdim ipsw yi öyle kurdum 1.3 sürümünde denedim sorunsuz çalıştıRestore edebildiniz mi hangi sürümdesiniz 1.3 sürümünde hata veriyor demişlerdi