Neler yeni

Succession ile restore etme sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ferat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ferat

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar iPhone X 14.2 sürümünde unc0ver jb Li telefonumu Succession ile restore etmeye çalışıyorum ama sürekli Attaching 10 seconds uyarısı alıyorum.Daha önceden aynı bu araçla restore etmiştim ama şimdi bu uyarıyı veriyor sürekli yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Seccession uygulaması bazen takılı kalıyor bende geçenlerde fark ettim ondan sonra güncelleme aldı mı bilmiyorum.

en son ipsw dosyasını seçtikten sonra takılı kalırsa ekranın solundan sağ doğru hafif kaydırın bi önceki sayfaya geri gelir miş yapın ama geri gitmeyin düzelecektir ihtimalle

kullandığınız succession sürümü beta mı? beta versiyonu farklı reposundan indirip deneyin. iyi forumlar.

Seccession uygulaması bazen takılı kalıyor bende geçenlerde fark ettim ondan sonra güncelleme aldı mı bilmiyorum.

en son ipsw dosyasını seçtikten sonra takılı kalırsa ekranın solundan sağ doğru hafif kaydırın bi önceki sayfaya geri gelir miş yapın ama geri gitmeyin düzelecektir ihtimalle
Dediğinizi yaptım ama yine aynı uyarıyı verip öyle kalıyor maalesef
[automerge]1639942628[/automerge]
kullandığınız succession sürümü beta mı? beta versiyonu farklı reposundan indirip deneyin.
@ugacomtr
bu repodan yükledim, dediğiniz farklı repo adresini yazabilir misiniz

doğru repo adresi. telefonda boş yeriniz olduğundan emin olun. çıkabildiğiniz kadar servislerden cıkın ve sifre vs kapatın. bir de 7zip tar vs gibi ek tweakler tam yüklü olsun. iyi forumlar.

Geri