Stock wallpaper lazım

• Konu Sahibi Konu Sahibi DeliturK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

DeliturK

Guest
Merhaba arkadaşlar Stock wallpaper icleaner ile bir kaç fotograf sildiği için tekrar dosyası gerekli yedek almadığı için arkadaş madur o yüzden 6 plus 6s plus aynı galiba varsa atarsanız sevinirim

Cihaz
6s plus
Sürüm
ios 11
Moderatör tarafından düzenlendi:
Plus olunca fotoğraf boyutları değişiyor mu bilmiyorum fakat iPhone 6 uyarsa paylaşayım dosyayı?

Plus olunca fotoğraf boyutları değişiyor mu bilmiyorum fakat iPhone 6 uyarsa paylaşayım dosyayı?

Deneyelim bi olmazsa 7 plus olanın dosyaları tekrar atarız sana zahmet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olan olursa lütfen atsınlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[automerge]1523740476[/automerge]

electraremover ile sıfırlayıp teli fabrika ayarlara getirince hareketli oldu... resim boyut sanki çok fark yok.. tesekkür ederim biri göndrerene kadar böyle idare etsin. arkadaş

Moderatör tarafından düzenlendi:
Rica ederim, ne demek. Faydası olduysa ne güzel. Bu arada şu fabrika ayarlarına dönerken keşke işlemleri gösterse de ne yaptığını bilsek, çok merak ediyorum. JB'li cihaza çok bir şey yapamaz gerçi de, sorunlarını kısmen çözüyor en azından. Özellikle Erase All seçeneği güzel oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Rica ederim, ne demek. Faydası olduysa ne güzel. Bu arada şu fabrika ayarlarına dönerken keşke işlemleri gösterse de ne yaptığını bilsek, çok merak ediyorum. JB'li cihaza çok bir şey yapamaz gerçi de, sorunlarını kısmen çözüyor en azından. Özellikle Erase All seçeneği güzel oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
o video benim saten electraremover kaldırma yaptım şimdide kaldıma ve fabrika ayarlarına getirmeyi gözteren video edip atacam ben merak etmeyin..

Geri