hknst Çalışkan Üye JailbreakTR 4 Ocak 2018 #1 Böyle bir hata alıyorum ne tweak yüklediysem sonradan bu hatayla karşılaştım icleaner yüklü sadece
hknst Çalışkan Üye JailbreakTR 4 Ocak 2018 #3 yaptım fakat sonradan tweak yükelyince gene o hatayı alıyorum.
hknst Çalışkan Üye JailbreakTR 4 Ocak 2018 #5 ama uyumlu tweaklerden denedim şu an mesela sıkıntı yok ama siz söyleyin bi tane tweak yükliyim ???
murat JailbreakTR Administrator 4 Ocak 2018 #6 @hknst Uyumsuz bitane vardır. Sen akabinde kaçtane uyumlu yüklersen yükle safe moda atacaktır. Tweak listeni atarmısın
@hknst Uyumsuz bitane vardır. Sen akabinde kaçtane uyumlu yüklersen yükle safe moda atacaktır. Tweak listeni atarmısın
hknst Çalışkan Üye JailbreakTR 4 Ocak 2018 #11 kalrdım herhangi bi tweak söyleyebilir msnz onu yüklesem bakalım bir şey oalcak mı
murat JailbreakTR Administrator 4 Ocak 2018 #12 Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. reposunu ekle ve oradan BioProtect adlı tweaki kur
hknst Çalışkan Üye JailbreakTR 4 Ocak 2018 #13 böyle oldu ama kullandım biraz herhangi bi sıkıntı çıkmadı Ekli dosyalar 26543911_2443568342448738_1035336138_o.jpg 107.9 KB · Görüntüleme: 9
murat JailbreakTR Administrator 4 Ocak 2018 #14 hknst: böyle oldu ama kullandım biraz herhangi bi sıkıntı çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan aşağı in lisansı aktifleştir.
hknst: böyle oldu ama kullandım biraz herhangi bi sıkıntı çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan aşağı in lisansı aktifleştir.
murat JailbreakTR Administrator 5 Ocak 2018 #16 hknst: kaldırdım hocam çok ısınıyor çok şarj harcıyor. Genişletmek için tıkla ... Bioprotect ayarlarından uykuda çalışma ve titreşimi deaktif etmen yeterli
hknst: kaldırdım hocam çok ısınıyor çok şarj harcıyor. Genişletmek için tıkla ... Bioprotect ayarlarından uykuda çalışma ve titreşimi deaktif etmen yeterli