Tweaklere baktım. Spotify ile ilgili hiçbir şey yok. Başka tweaklerde sildim. Çözüm olmadı.Spotify uygulamasının son sürümünü Checkra1n ve unc0ver da da sorunsuz kullanıyorum.
Spotify için kullandığın bir tweak var ise silip kontrol edin
Tweaklere baktım. Spotify ile ilgili hiçbir şey yok. Başka tweaklerde sildim. Çözüm olmadı.Spotify uygulamasının son sürümünü Checkra1n ve unc0ver da da sorunsuz kullanıyorum.
Spotify için kullandığın bir tweak var ise silip kontrol edin
Tweaklere baktım. Spotify ile ilgili hiçbir şey yok. Başka tweaklerde sildim. Çözüm olmadı.
A-Font tweakini devre dışı bırakınca düzeldi.İcleaner dan tweakların hepsini devre dışı bırakıp kontrol edin. Değişiklik olmaz ise Jb kaynaklı olabilir.
Ben uzun diye uğraşmamıştım sen bulmuşsun sorunu bi katkıda benden olsun ayarlardan a font ayarlarından black List atından spotify seçili konuma getirirsen daha uygun bir çözüm olur problemeA-Font tweakini devre dışı bırakınca düzeldi.![]()
Güzel çözüm. Bu şekilde de spotify çalıştıBen uzun diye uğraşmamıştım sen bulmuşsun sorunu bi katkıda benden olsun ayarlardan a font ayarlarından black List atından spotify seçili konuma getirirsen daha uygun bir çözüm olur probleme
Merhaba.Çevrimdışı dinleme özelliği aktif değil maalesef.merhaba müzikleri indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz?