Tweak SpinXI

coolstar

Sileo
Süper Moderatör
SpinXI ile kilit ekranında ve bildirim merkezindeki stock medya kontrolleri yuvarlak medya kontrolleri ile değiştirilir. Bildirimler spinXI altında görüntülenecektir, görmek için yukarı kaydırınız.
Repo:
Fiyat: 0.99$
Uyumluluk: iOS11
9BDB3CE5-2075-4A62-823B-A781C7884664.jpeg

Ben bu tweakı arıyordum ya güncellenmemişti 11’e. Sırf ana ekrandaki müzik temasının değişmesi için. 😂

Tek eksiği ses ayarlamasını tuşlardan yapmak zorunda kalınıyor.

Bir de ben sadece müzik ekranı kısmını yuvarlak yapmak istiyorum. Diğer seçenekleri aynı kalsın istiyorum. ModernXI var zaten. Acaba böyle olur mu ? Çakışır mı bir de ?

Bir de ben sadece müzik ekranı kısmını yuvarlak yapmak istiyorum. Diğer seçenekleri aynı kalsın istiyorum. ModernXI var zaten. Acaba böyle olur mu ? Çakışır mı bir de ?

Çakışmadı bende

477c176b51137d7cf692426a9f3bc10d.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweak ücretli, satın almanız ya da başka repolardan almanız gerekiyor. Lisans kontrolü yapmadığı için crack gerektirmez.

Ücretli olduğunu biliyorum da benim bildiğim ilk önce kuruyoruz, sonra ayarlardan satın alıyoruz. Crackli kullansam sıkıntı olur mu ki ya ? :D Çok arıyordum bu tweakı. :D

Ücretli olduğunu biliyorum da benim bildiğim ilk önce kuruyoruz, sonra ayarlardan satın alıyoruz. Crackli kullansam sıkıntı olur mu ki ya ? :D Çok arıyordum bu tweakı. :D

Bazı tweakler öyledir lisans gerektirir onlar. Bu lisans gerektirmiyor biri satın alsa verdiği herkes kullanabilir. Mesela watusi öyle değildir.

Bazı tweakler öyledir lisans gerektirir onlar. Bu lisans gerektirmiyor biri satın alsa verdiği herkes kullanabilir. Mesela watusi öyle değildir.

Crackli deneyelim bakalım bulabilirsem.

Ben riske girip Cydia da çıkan 2 sonuçtan ücretsiz olanını indirdim yarı stabil bir şekilde çalışıyor. Ücretli olan tweak ise desteklenmeyen url hatası verdi o sebeple indiremedim.

Geri