Neler yeni

SpeedTest VPN (Sınırsız Yapma)

oozhnt

Aktif Üye
JailbreakTR
Hız testi yapmak için kullandığımız Speedtest, sadece mobil uygulamalara açtığı VPN hizmetini aylık 2 GB olarak ücretsiz sunuyor. Hızı sınırlamamışlar, gayet hızlı. Hatta kullandığım operatör youtubeda 1080p60fps video oynatmazken bu vpn aşırı şekilde buffer bile yaparak oynatabiliyor. Her siteye erişim de mümkün.

İhtiyacımız olanlar;
Appstore'dan indirmeniz gereken uygulama "Speedtest"
Cydia'dan eklemeniz gereken tweak "AppsManager"

Kurulum;
Ekli dosyayı görüntüle 2020-03-18 17.50_4.mp4

Eywallah tamda bunu arıyordum
[automerge]1584551590[/automerge]
Denedim olmadı tam bağlandıktan sonra eski haline dönüyor

Son düzenleme:
Hız testi yapmak için kullandığımız Speedtest, sadece mobil uygulamalara açtığı VPN hizmetini aylık 2 GB olarak ücretsiz sunuyor. Hızı sınırlamamışlar, gayet hızlı. Hatta kullandığım operatör youtubeda 1080p60fps video oynatmazken bu vpn aşırı şekilde buffer bile yaparak oynatabiliyor. Her siteye erişim de mümkün.

İhtiyacımız olanlar;

Kurulum;
Ekli dosyayı görüntüle 16514

Eklentiye giremiyorum sebebini bilen var mıydı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
184d6af7074eed0cb0ee36d4732a636f.jpg

Yok uygulamadan atmıyor fakat bağlandıktan sonra tekrar premium yazısı çıkıyor

Yok uygulamadan atmıyor fakat bağlandıktan sonra tekrar premium yazısı çıkıyor
Şu durumdaysa zaten bağlanmış demektir. Bu yöntem premium yapmıyor. Sadece aylık 2 gb kullanma limitini kaldırıyor.
[automerge]1584553189[/automerge]
Eklentiye giremiyorum sebebini bilen var mıydı acaba?

184d6af7074eed0cb0ee36d4732a636f.jpg
Tapatalk yüzünden olabilir başka tarayıcı dene istersen

Ekli dosyalar

• 79DAECCF-ECCB-4DD4-B220-924E71AAB93D.png
    79DAECCF-ECCB-4DD4-B220-924E71AAB93D.png
    82.5 KB · Görüntüleme: 33
Şu durumdaysa zaten bağlanmış demektir. Bu yöntem premium yapmıyor. Sadece aylık 2 gb kullanma limitini kaldırıyor.
[automerge]1584553189[/automerge]

Tapatalk yüzünden olabilir başka tarayıcı dene istersen

Dediğiniz gibi farklı bir tarayıcıdan izleyebildim. Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

İhtiyacımız olanlar;

Kurulum;

Bende ikisi de kurulu, birbirini nasıl görüyor
6d03e9797541e3bc6d2aa29ad646e969.jpg

957ecd5d6e9317d4a7b30e7f0d9cb547.jpg

Bende ikisi de kurulu, birbirini nasıl görüyor
6d03e9797541e3bc6d2aa29ad646e969.jpg

957ecd5d6e9317d4a7b30e7f0d9cb547.jpg

Demek istediğinizi anlamadım. Appsmanager in görevi, speedtest uygulamasının oluşturduğu account dosyalarını temizlemek. Kotayı sıfırlamak için onu kullanmanız gerekiyor.

Cydia da ios 13.3.1 için uyumlu versiyonu bulamadım hangi repoda acaba? Teşekkürler bu arada.
[automerge]1584622511[/automerge]
Tamamdır hallettim uyumluymuş zaten. Tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Demek istediğinizi anlamadım. Appsmanager in görevi, speedtest uygulamasının oluşturduğu account dosyalarını temizlemek. Kotayı sıfırlamak için onu kullanmanız gerekiyor.

Kardeş siz appsmanager tweaki lazım demişsiniz. Bende hem Speedtest hem de appsmanager var, resimde gösterdim. Yapamadım ben. Ekli dosyada açılmıyor

Kardeş siz appsmanager tweaki lazım demişsiniz. Bende hem Speedtest hem de appsmanager var, resimde gösterdim. Yapamadım ben. Ekli dosyada açılmıyor

VPNi açıp bağlanabiliyorsanız sıkıntı yok 2 gb bitene kadar kullanabilirsiniz.Kota dolunca videoda apps manager ile ilgili kısmı dikkate alın. Yani içeriği sıfırla demeniz gerekiyor.

İhtiyacımız olanlar;

Kurulum;

Tam Olarak Benim Ne İşime Yarar Biraz Kolay Anlatabilinmi ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu paramparça oldu valla

Biri diyor Speedtest diğeri Gece modum yok öteki şu bu uyumlu yaaa arkadaşlar alt tarafı bir VPN bu ve AppsManager ile içeriği sıfırlıyorsunuz... o kadar zormu konuyu anlamak ve konunun neresini daha kolay anlatabiliriz ki...

inanılmaz gerçekten

Son düzenleme:
Konu paramparça oldu valla

Biri diyor Speedtest diğeri Gece modum yok öteki şu bu uyumlu yaaa arkadaşlar alt tarafı bir VPN bu ve AppsManager ile içeriği sıfırlıyorsunuz... o kadar zormu konuyu anlamak ve konunun neresini daha kolay anlatabiliriz ki...

inanılmaz gerçekten

Bende başka bir vpn var onu silip bunumu kurayım bu dahamı iyi?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İhtiyacımız olanlar;

Kurulum;
Selamunaleyküm, hangi temayı kullanıyorsun çok hoşuma gitti :D

Geri