Muratsaltt Aktif Üye JailbreakTR Katılım 8 Tem 2018 Mesaj 178 Tepkime puanı 50 2 Nis 2019 #1 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muratsaltt Aktif Üye JailbreakTR Katılım 8 Tem 2018 Mesaj 178 Tepkime puanı 50 2 Nis 2019 #3 kurtkuzu: @Muratsaltt Truecaller kuruluysa o yapiyor Genişletmek için tıkla ... Kaldırmıştım ama veriler kalmış Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kurtkuzu: @Muratsaltt Truecaller kuruluysa o yapiyor Genişletmek için tıkla ... Kaldırmıştım ama veriler kalmış Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S serdar06288 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 26 Eyl 2018 Mesaj 349 Tepkime puanı 73 3 Nis 2019 #4 Muratsaltt: Kaldırmıştım ama veriler kalmış Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Kardeş peşinde baya bi adam varmış heralde..
Muratsaltt: Kaldırmıştım ama veriler kalmış Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Kardeş peşinde baya bi adam varmış heralde..
Gggggkkkk Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 19 Nis 2018 Mesaj 39 Tepkime puanı 10 3 Nis 2019 #5 Dolandırıcı, tefeci, hacizci... bir sorun mu var ustam?
Muratsaltt Aktif Üye JailbreakTR Katılım 8 Tem 2018 Mesaj 178 Tepkime puanı 50 3 Nis 2019 #6 Gggggkkkk: Dolandırıcı, tefeci, hacizci... bir sorun mu var ustam? Genişletmek için tıkla ... Ben kaydetmedim Dediğim gibi
Gggggkkkk: Dolandırıcı, tefeci, hacizci... bir sorun mu var ustam? Genişletmek için tıkla ... Ben kaydetmedim Dediğim gibi