(soru )shsh ile ios degistirme

emirdagli

Aktif Üye
JailbreakTR
selam arkadaslar

sürekli olarak shsh kayitlarimi aliyorum

cihazim iphone x ve ios 13.2.2 jb yüklü ve
ios 12.4.1 den ios 14 de kadar 12 tane shsh kaydim var

simdi sorum ornegin 12.4.1 yada gece bilirmiyim yada ios 14 icin jb cikarsa yükselte bilirmiyim??

baya oldu eskiden iphone 5 de yapiyordum shah kaydim ile firmware yi program sayesinde birlestirip programin adi aklimda degil kartal resmi vardi onunla tele yüklüyordum

suanki durum ne tam olarak?

Cihaz
iphone x
Sürüm
13.2.2
selam arkadaslar

sürekli olarak shsh kayitlarimi aliyorum

cihazim iphone x ve ios 13.2.2 jb yüklü ve
ios 12.4.1 den ios 14 de kadar 12 tane shsh kaydim var

simdi sorum ornegin 12.4.1 yada gece bilirmiyim yada ios 14 icin jb cikarsa yükselte bilirmiyim??

baya oldu eskiden iphone 5 de yapiyordum shah kaydim ile firmware yi program sayesinde birlestirip programin adi aklimda degil kartal resmi vardi onunla tele yüklüyordum

suanki durum ne tam olarak?
1. İos 13.2.2 den ios 12.4.1 e shsh2 kaydın olsa bile geçemezsin.Çünkü sep uyumlu degil ios 14 de jb cıktımı zaten checkrain ile jb yapabilirsin yükseltip.

Tüm sürümler için SHSH kaydın varsa 13.7'ye çıkabilirsin 14 istemiyorsan. 12.4'e inemezsin.

Tüm sürümler için SHSH kaydın varsa 13.7'ye çıkabilirsin 14 istemiyorsan. 12.4'e inemezsin.

bilgi icin tsk ederim ama eskiden oluyordu iphone 5 kulanirken bundan 5 sene önce yapmisdim bir üst ios dan bir alt ios a

bilgi icin tsk ederim

suan 13.2.2 örnegin 14.1 cikdi ama ios 14.0 icin shsh im var ozaman 14 de gece bilirim dimi

bilgi icin tsk ederim ama eskiden oluyordu iphone 5 kulanirken bundan 5 sene önce yapmisdim bir üst ios dan bir alt ios a

bilgi icin tsk ederim

suan 13.2.2 örnegin 14.1 cikdi ama ios 14.0 icin shsh im var ozaman 14 de gece bilirim dimi
14 zaten imzalı olduğu için shshsiz geçebilirsin ama sen yinede kayıt al.

Dün iOS 14.0 sürümünden 13.4.1 sürümüne döneyim dedim restore işlemini yaptı. Tam başardım derken recovery moduna geçti ve orda kaldı. Recovery moddan çıksam da sürekli recovery modunda döngüye girdi. Bütün hayallerimi yıktı. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün iOS 14.0 sürümünden 13.4.1 sürümüne döneyim dedim restore işlemini yaptı. Tam başardım derken recovery moduna geçti ve orda kaldı. Recovery moddan çıksam da sürekli recovery modunda döngüye girdi. Bütün hayallerimi yıktı. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
13.4.1 14.0 SEP'leri uyumlu değildi yanlış hatırlamıyorsam. Bu yüzden düşemezsiniz. Ama yanılmıyorsam 13.5 ile uyumluydu galiba

Geri