Kalamar Kayıtlı Üye JailbreakTR 6 Eyl 2025 #1 Arkadaşlar iphone 15 promax 18.3.1 sürümdeyim fillza kullanmak istiyorum jb varmı şuan benim sürümüme göre
Arkadaşlar iphone 15 promax 18.3.1 sürümdeyim fillza kullanmak istiyorum jb varmı şuan benim sürümüme göre
murat JailbreakTR Administrator 7 Eyl 2025 #2 Maalesef hocam. Jaibreak uzun zamandır yok. En son iOS 16.x sürümünde mevcut
Kalamar Kayıtlı Üye JailbreakTR 30 Eyl 2025 #3 iphone 6s plus aldım 15.7.1 sürümü var nasıl kurabiliriz muratçığım
N nihat1551 Çalışkan Üye JailbreakTR 30 Eyl 2025 #4 Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Burdan ipa lar için trollstore yükleyin ve sonrasında dopamine ile jailbreak yapabilirsiniz. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Burdan ipa lar için trollstore yükleyin ve sonrasında dopamine ile jailbreak yapabilirsiniz. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Z zgrklc Aktif Üye JailbreakTR 1 Eki 2025 #5 Kalamar: iphone 6s plus aldım 15.7.1 sürümü var nasıl kurabiliriz muratçığım Genişletmek için tıkla ... palerain ile rahatlıkla jb yapabilirsiniz. Yedek 8 plus'ta kullanıyorum. Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Kalamar: iphone 6s plus aldım 15.7.1 sürümü var nasıl kurabiliriz muratçığım Genişletmek için tıkla ... palerain ile rahatlıkla jb yapabilirsiniz. Yedek 8 plus'ta kullanıyorum. Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.