ShekiL Aktif Üye JailbreakTR 6 Şub 2018 #1 Ana Ekranda , Kilit Ekranında Kar efekti veren tweak Link : Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ana Ekranda , Kilit Ekranında Kar efekti veren tweak Link : Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Blackcodetech Yetkili Moderatör 6 Şub 2018 #2 Kilit ekranında güzel olmuş ama ana ekranda bilemedim Son düzenleme: 6 Şub 2018
ShekiL Aktif Üye JailbreakTR 6 Şub 2018 #3 Blackcodetech: Kilit ekranında güzel olmuş ama ana bilemedim Genişletmek için tıkla ... Aynen bende öyle düşünüyorum.
Blackcodetech: Kilit ekranında güzel olmuş ama ana bilemedim Genişletmek için tıkla ... Aynen bende öyle düşünüyorum.
ipadapple63 Aktif Üye JailbreakTR 6 Şub 2018 #4 Resimdeki tweakde ayarda yapa biliyorsunuz,daha stabil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Resimdeki tweakde ayarda yapa biliyorsunuz,daha stabil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Blackcodetech Yetkili Moderatör 6 Şub 2018 #6 coolstar: Snoverlay ios 11 destekliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin coolstar Electra da gelişme var mı :)
coolstar: Snoverlay ios 11 destekliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin coolstar Electra da gelişme var mı :)