Neler yeni

Sneaky Cam

• Konu Sahibi Konu Sahibi veneme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

veneme

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Tweak Adı : Sneaky Cam
Açıklama : Hunharca gizli foto ve video çekmenizi sağlar.(Ekran kapalıyken bile) :nono:
Repo:
Kullanımı: Aktif hale getirildikten sonra, ses açma tuşuna iki kere basma ile video başlatıp durdurma yapılır. Ses kısmaya iki kere basmak ile fotoğraf çekmeye yarar

Moderatör tarafından düzenlendi:
Açıklama : Hunharca gizli foto ve video çekmenizi sağlar.(Ekran kapalıyken bile) :nono:
Repo:
Kullanımı: Aktif hale getirildikten sonra, ses açma tuşuna iki kere basma ile video başlatıp durdurma yapılır. Ses kısmaya iki kere basmak ile fotoğraf çekmeye yarar

not: yazmayı unutmuşum julioverne klasiği cractool3le aktif hale getirebilirsiniz. orjinali ücretli olabilir.

Bu işin kralı StealthCam ama oda iOS 11 için güncellenmedi. Bu uygula sesi yanlışlıkla açıp kaparkende çekiyor. Ayarlardan sürekli açık kapamak gerekiyor. Keşke StealthCam güncellense.

Normal başka işlem yaparken de çekiyor mu ? Mesela ben birine mesaj yazar gibi yapıp video çeker mi ?

İos 12 için güncel mi acaba deneyen var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SneakyCam güncel IOS 12>
üstadım kendi reposundan indirdim ama Ayarlar'da seçenekler gelmiyor. Kayıt olma ile ilgili bir takım bilgiler var... sonraki aşamada ücret mi ödeniyor anlamadım. (iphone sx ios 12 chimera jb kullanıyorum.)

üstadım kendi reposundan indirdim ama Ayarlar'da seçenekler gelmiyor. Kayıt olma ile ilgili bir takım bilgiler var... sonraki aşamada ücret mi ödeniyor anlamadım. (iphone sx ios 12 chimera jb kullanıyorum.)

Aynen... ücretli bir tweak...

Repo:

Ses açma kısma, safetyspring şile çakışır mı acep?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri