quadespy Aktif Üye JailbreakTR Katılım 27 Ağu 2019 Mesaj 275 Tepkime puanı 97 13 Nis 2020 #1 telefonu 2-3 gundur jb li kullaniyorum snapchatten ban yemistim ban acildi jailbreak gizlemeyi yukledim ama simdi snapchatten atiyor
telefonu 2-3 gundur jb li kullaniyorum snapchatten ban yemistim ban acildi jailbreak gizlemeyi yukledim ama simdi snapchatten atiyor
D deadra123 Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 23 Eyl 2017 Mesaj 36 Tepkime puanı 8 13 Nis 2020 #2 Jailberak dolayısıyla atıyordur snapchatin son aldığı güvenlik önlemleri nedeniyle Flyjb Liberty lite vs deniyebilirsin.
Jailberak dolayısıyla atıyordur snapchatin son aldığı güvenlik önlemleri nedeniyle Flyjb Liberty lite vs deniyebilirsin.
D darkness Aktif Üye JailbreakTR Katılım 19 Tem 2018 Mesaj 178 Tepkime puanı 20 13 Nis 2020 #3 Snapchat bunun için NoSub tweakini öneriyor onu deneyebilirsin.
quadespy Aktif Üye JailbreakTR Katılım 27 Ağu 2019 Mesaj 275 Tepkime puanı 97 14 Nis 2020 #4 darkness: Snapchat bunun için NoSub tweakini öneriyor onu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla ... repo atabilir misin
darkness: Snapchat bunun için NoSub tweakini öneriyor onu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla ... repo atabilir misin
D darkness Aktif Üye JailbreakTR Katılım 19 Tem 2018 Mesaj 178 Tepkime puanı 20 15 Nis 2020 #5 quadespy: repo atabilir misin Genişletmek için tıkla ... Sanırım bu ama şuan telefonumda jailbreak olmadığı için tam emin değilim. Birde uzun süreli kullanmadığım için ne kadar iyidir onu bilemiyorum. Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
quadespy: repo atabilir misin Genişletmek için tıkla ... Sanırım bu ama şuan telefonumda jailbreak olmadığı için tam emin değilim. Birde uzun süreli kullanmadığım için ne kadar iyidir onu bilemiyorum. Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
quadespy Aktif Üye JailbreakTR Katılım 27 Ağu 2019 Mesaj 275 Tepkime puanı 97 15 Nis 2020 #6 darkness: Sanırım bu ama şuan telefonumda jailbreak olmadığı için tam emin değilim. Birde uzun süreli kullanmadığım için ne kadar iyidir onu bilemiyorum. Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler
darkness: Sanırım bu ama şuan telefonumda jailbreak olmadığı için tam emin değilim. Birde uzun süreli kullanmadığım için ne kadar iyidir onu bilemiyorum. Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler