Neler yeni

Snapchat Hesap Kitlendi Yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi remix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

remix

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Bugün snapchat hesabım kitlendi sizce neden kitlenmiştir ve snapchat içinden vpnsiz giriş destek vb. giremiyorum, en son tel onayı yapmıştım. Liberylite Kullandığım Halde
[automerge]1615312232[/automerge]
24 Saat Kitlenmedi Açıabildim Ama Sebebi Nedir Tekrar Ban Yermiyim?

Cihaz
iPhone 6S+
Sürüm
14.2
Son düzenleme:
Yani farkında olmadan onlar tarafından spam olarak algılanan bir şey yaptıysanız ben de bilemiyorum 😕 Fakat eğer yapmadığınıza eminseniz ve sorunun cidden sadece jailbreak yapmanızdan dolayı olduğundan eminseniz (Bir Snapchat tweaki kullanmadığınızı varsayarsak), bu rehber ile banlanma şansınız cidden düşük. Bu şekilde iOS 12'de Checkra1n ile jailbreakliyken haftalarca Snapchat kullandım ve bir sıkıntı yaşamamıştım.

Yani farkında olmadan onlar tarafından spam olarak algılanan bir şey yaptıysanız ben de bilemiyorum 😕 Fakat eğer yapmadığınıza eminseniz ve sorunun cidden sadece jailbreak yapmanızdan dolayı olduğundan eminseniz (Bir Snapchat tweaki kullanmadığınızı varsayarsak), bu rehber ile banlanma şansınız cidden düşük. Bu şekilde iOS 12'de Checkra1n ile jailbreakliyken haftalarca Snapchat kullandım ve bir sıkıntı yaşamamıştım.
Jailbreak İçin Şuan Güzel bir bypass tweaki var onu kullanıyorum sanki başka bir telden giriyormuş gibi oluyor glba

Geri