Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. IOS 13.2 yi güncellediğimde sürekli en son yaptığım işlem bana Siri Önerisi olarak geliyor, bunu araştırdım ama bir yol bulamadım. Karşılaşan veya çözüm önerisi verebilecek var mıdır?
İlginç bir sorun. Bence telefona hard reset atın. Daha sonra ayarları aktifleştirip biraz bekleyip tekrar bi hard reset atın. Daha sonra tekrar devre dışı bırakıp son bir kez hard reset atıp jb yapıp kullanmayı deneyin.
Bi ihtimal düzelir belki.
Hard resetten kastım eski iPhone larda olan home + power a elmayı görene kadar basılı tutmak. Yeni nesillerde nasıl olduğunu tam bilmiyorum.
İlginç bir sorun. Bence telefona hard reset atın. Daha sonra ayarları aktifleştirip biraz bekleyip tekrar bi hard reset atın. Daha sonra tekrar devre dışı bırakıp son bir kez hard reset atıp jb yapıp kullanmayı deneyin.
Bi ihtimal düzelir belki.
Hard resetten kastım eski iPhone larda olan home + power a elmayı görene kadar basılı tutmak. Yeni nesillerde nasıl olduğunu tam bilmiyorum.