Arkadaşlar bağlantın yok yardımcı olamıyorum vs diyor wifide 4g’de hepsinde aynı hata hiçbir şekilde çalışmıyor ne yapacağım? siri ayarlarında bir problem yok.Ekli dosyayı görüntüle 18145
Non Jailbreak modunda test ettinmi?
Evet efsane hocam hatta jbyi kapattım yeniden checkn1x ile jb attım bu sefer tweakler ayarlarda gözükmemeye ve hatta çalışmamaya başladı. Cydia vs her şey açılıyor ama tweak yüklesem bile çalışmıyor gelmiyor hiçbir şekilde. Kafayı bozdu telefon. iOS 13.6.1 iPhone 8 Plus
PreferenceLoader , Cydia Substrate , Safe mode hepsini reinstall yaptım yine de düzelmedi ne yapacağım ben şimdi? Siri de aynı
—Eski sürüm Checkra1n ile bir test et
—Cydia Substrate şart Tweaklerin çalışması için
—PreferenceLoader + RocketBootStrap sistem tweakleride çoğu Tweaklerin çalışması + gözükmesi için gerekli paketlerdir...
— reinstall Checkra1n veya Cydia ile sıfır bir kurulum yapmaya çalış...
— uyumlu olmayan tweakleri veya çöp olan tweakleri kurmuşşsun
Kendiliğinden düzeldi hocam@pay2play
IOS 13.6.1 ‘e DFU modundan geçmediysen yani tam sıfır bir yazılım yüklememiş olabilirsin... yani eski sürüm kırıntısı kalmış olabilir...
iCloud kullanıyorsan yedeği kurmadan cihazı sıfır olarak aktif edip ve test etmek gerekiyor
Siri aktif etmek için ayarlar bölümünde gereken yapıldıysa sorun olması mümkün değil