Siri çalışmıyor

byxcnl

Aktif Üye
JailbreakTR
Beyler 2 gündür bir sorunla karşı karşıyayım siriyi açtığımda mesela konum servislerini aç diyorum birşeyer ters gitti hatası veriyor aynı şekil ne sorduysam buna benzer cevaplar veriyor internet bağlantım çok iyi sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

Cihaz
iphone 8
Sürüm
14.3
3Utools ile kendi sürümünü indirip flash yap düzelir

Dostum eğer ki JB var ise telefonda ondandır diye düşünüyorum. JB'ler eskisi gibi sağlam çıkmıyor maalesef. Dün benimde başıma borsa güncellememesi geldi. Ne Apple'ın borsası nede tradingview borsası güncellenmiyordu. Tekrar JB yaptım düzeldi. Bir dene istersen

De
Dostum eğer ki JB var ise telefonda ondandır diye düşünüyorum. JB'ler eskisi gibi sağlam çıkmıyor maalesef. Dün benimde başıma borsa güncellememesi geldi. Ne Apple'ın borsası nede tradingview borsası güncellenmiyordu. Tekrar JB yaptım düzeldi. Bir dene istersen
Bugün denicem ustam eyvallah
[automerge]1619521802[/automerge]
Kardeşim Allah razı olsun işlemi tekrar yaptım şuanda siri kullanabiliniyor çözüm için teşekkürler

Son düzenleme:
Geri