Neler yeni

Silinmeyen yer imi

5claudapp

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Evet arkadaşlar safariyi temizledim tüm profilleri sildim aynı kısayolu da ekledim ama bu ikon bağımsız olarak çalışıyor sıfırlama dan silebilirmiyim teşekkürler

Cihaz
iPhone 6s+
Sürüm
13.4

Ekli dosyalar

• 544B7322-2BD8-4281-A20C-1196A31FDE73.jpeg
    544B7322-2BD8-4281-A20C-1196A31FDE73.jpeg
    956.1 KB · Görüntüleme: 16
Eğer silmek adına bir çarpı veya onun gibi bir şey çıkmıyorsa bir de kısıtlama ayarlarına bakmayı deneyin. Ayarlar'da Ekran Süresi altında içerik kısıtlamaları gibi bir seçenek vardı diye hatırlıyorum. Belki oradan düzeltilebilir.

Eğer silmek adına bir çarpı veya onun gibi bir şey çıkmıyorsa bir de kısıtlama ayarlarına bakmayı deneyin. Ayarlar'da Ekran Süresi altında içerik kısıtlamaları gibi bir seçenek vardı diye hatırlıyorum. Belki oradan düzeltilebilir.
Melesef sistemde uygulama olarakta görünmüyor hiçbir yerde yok sadece ana ekranda öylece duruyor

Peki ağ ayarlarını veya sadece sistem ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi? Ayarlar > Genel > Sıfırlama kısmında bahsettiğim seçenekler mevcut. Veya Ayarlar > Şifreler ve Hesaplar sekmesinde tanımadığınız bir hesap görünüyor mu? Buna da bir bakabilirsiniz.

Peki ağ ayarlarını veya sadece sistem ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi? Ayarlar > Genel > Sıfırlama kısmında bahsettiğim seçenekler mevcut. Veya Ayarlar > Şifreler ve Hesaplar sekmesinde tanımadığınız bir hesap görünüyor mu? Buna da bir bakabilirsiniz.
Ağ ayarlarını sıfırladım ama olmadı cihazı sıfırlamak istemiyorum çözüm bulamazsan bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğim düzelmezse iTunes ile sıfır kurulum yapacağım

Düşünüyorum ama zaman kaybı beni endişelendiriyor sıfır kurulum yapsam sorun kalmayacak bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğim ondan sonra duruma göre bakacağım teşekkürler

Checkra1n Jailbreak kullanıyorsun zaten... direk dfu moduna al ve sıfır bir kurulum yap.

sonra Jailbreak yapabilirsin

Geri