Neler yeni

Çözüldü Silinmeyen “SON SİLİNENLER” Klasörü 😳

aliuluer

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba,

Telefonumdan sildiğim 5860 fotoğraf haliyle Son Silinenler klasörüne taşındı.

Silmek için tümünü seç ve sil diyorum hem bana 5860 fotoğraf olmasına rağmen 9372 öğeyi sil diyor hem de silmiyor!

İCleaner denedim. Yeniden başlattım jb siz silmeye çalıştım olmadı. Ayarlardan saklama alnında silinenleri sil butonu var o da işe yaramıyor!

İçtenlikle YARDIIIIM! 😫😫😫

Öncelikle yardım etmek için cevap veren herkese teşekküler.. Kimse bir yere nişan atmadı ;)

Tüm söylediklerinizi yapmama rağmen silmese de 1 saat sonra silinmiş şekilde buldum. İlginize teşekkür ediyorum.

İyi forumlar.. :))))

Öncelikle yardım etmek için cevap veren herkese teşekküler.. Kimse bir yere nişan atmadı ;)

Tüm söylediklerinizi yapmama rağmen silmese de 1 saat sonra silinmiş şekilde buldum. İlginize teşekkür ediyorum.

İyi forumlar.. :))))

Tavsiye: Google Fotos uygulamasını indir ve resimlerini oto senkronize et , GoogleFotos taşımanın sonunda sorar sana , foto uygulamasından şu kadar foto silinsinmi diye ve sende “evet” tıkla bitti

Tavsiye: Google Fotos uygulamasını indir ve resimlerini oto senkronize et , GoogleFotos taşımanın sonunda sorar sana , foto uygulamasından şu kadar foto silinsinmi diye ve sende “evet” tıkla bitti
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, zaten google fotoğraflar dan sildiğim işin çok birikti ve onun aracaılığıyşa sildim.. Anlayışınıza teşekkürler:)

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, zaten google fotoğraflar dan sildiğim işin çok birikti ve onun aracaılığıyşa sildim.. Anlayışınıza teşekkürler:)

Bir daha böyle bir silme işlemine gireceğiniz zaman cihazı pc ye bağlayın ve bilgisayar sekmesinden apple iphone hafıza bölümünden DCIM/100APPLE tıklayın ve resimleri silin.

Ben cevaplara rağmen hala silemedim Dosyalarım'daki "Son Silinenler" öğelerini. Sekmeye girince "Tümünü Sil"i seçiyorum ya da tek tek siliyorum sonra kayboluyorlar ancak başka bir klasöre girip tekrar "Son Silinenler"e gelince hepsi aynı şekilde duruyor. Hiçbirini kurtaramıyorum da. Saklama Alanı kısmından uygulamayı sildim tekrar yükledim sonuç aynı.
*Dipnot: iPhone Saklama Alanı'ndan "Son Silinenler"i bulamadım. srdgny 'ın söylediği gibi.
**Dipnot: iCloudDrive'dan giriş yapınca son silinenlerde verilerim görünmüyor, boş.
***Dipnot: Jailbreak kullanmıyorum, orijinal cihaz.

Ben cevaplara rağmen hala silemedim Dosyalarım'daki "Son Silinenler" öğelerini. Sekmeye girince "Tümünü Sil"i seçiyorum ya da tek tek siliyorum sonra kayboluyorlar ancak başka bir klasöre girip tekrar "Son Silinenler"e gelince hepsi aynı şekilde duruyor. Hiçbirini kurtaramıyorum da. Saklama Alanı kısmından uygulamayı sildim tekrar yükledim sonuç aynı.
*Dipnot: iPhone Saklama Alanı'ndan "Son Silinenler"i bulamadım. srdgny 'ın söylediği gibi.
**Dipnot: iCloudDrive'dan giriş yapınca son silinenlerde verilerim görünmüyor, boş.
***Dipnot: Jailbreak kullanmıyorum, orijinal cihaz.

İphone saklama alanında fotoğraflar bölümünde

Hocam sorunum fotoğraflar uygulaması ile ilgili değil, Dosyalar uygulamasında.

Silinmeyen resimler ile ilgili konuya başka bir soru sormuşsunuz, ben sadece alıntıladığınız yer ile ilgili cevap verdim.
Son silinenler kısmında bulunan ve silinmeyen dosyalar hangi uygulama ile bağlantılı ise altında o uygulamanın ismi yazar, konumları kapatırsanız silinir
330a5910d823c00260b6fcbc7aa9bbea.jpg
3970b575d863efafd31a4c9e76675f78.jpg

Silinenler bölümünde silmek istediğiniz dosyaya basılı tutun ve şimdi sil deyin

ıphonumda bölümü nasıl devre dışı bırakılıyor yardımcı olur musunuz
[automerge]1612707352[/automerge]
nasıl devre dışı kalacak

Son düzenleme:
Geri