Çözüldü Sileo Varken Tweakler Ayarlara Gelmiyor

AirLife

Expert
JailbreakTR
Geçen gün Sileo kurdum hiç bir sorun yaşamamıştım. Bir sürü tweak de vardı ama ertesi günü bir tane tweak sorun çıkarttı. Onun yüzünden ne o tweakı kurup-kaldırabildim ne de başka bir tweak,repo kurup-kaldırabildim. Unc0ver, restore vs derken bugün tekrar geçtim Sileo'ya. Tweak kuruyorum ama ayarlara gelmiyor. Ama ana ekrana gelen Anemone, Filza, iCleaner, NewTerm gibi tweakler geliyor ve çalışıyor. Ayarlara gelebilecek-gelmeyecek tweakler de hiç bir şekilde çalışmıyor.

PreferenceLoader orijinal reposundan yüklü.
PC'den 3uTools programı jb yok gözüküyor cihaz da.

Çözüm : jailbreak aracından Rootfs

Moderatör tarafından düzenlendi:
Preference loader'ı yeniden yüklemeyi denediniz mi?

Ayarlara tweak gelmiyorsa bu konu yardımcı olacaktır

Geçen gün Sileo kurdum hiç bir sorun yaşamamıştım. Bir sürü tweak de vardı ama ertesi günü bir tane tweak sorun çıkarttı. Onun yüzünden ne o tweakı kurup-kaldırabildim ne de başka bir tweak,repo kurup-kaldırabildim. Unc0ver, restore vs derken bugün tekrar geçtim Sileo'ya. Tweak kuruyorum ama ayarlara gelmiyor. Ama ana ekrana gelen Anemone, Filza, iCleaner, NewTerm gibi tweakler geliyor ve çalışıyor. Ayarlara gelebilecek-gelmeyecek tweakler de hiç bir şekilde çalışmıyor.

PreferenceLoader orijinal reposundan yüklü.
PC'den 3uTools programı jb yok gözüküyor cihaz da.

aynisi bende oldu tweakler gelmedi ayarlara
telefonu kapatip actim chimerayi actim jailbreak yapmadanasagida enable tweak yaptim sonra tekrar jailbreak yaptim ayarlara geldi tweakler ve calisiyor eskisi gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cydia den Substrate Compatibility layer ve PreferenceLoader sil telefonu hard reset at yeniden dene bir ara banada olmuştu ben öyle hallettim

Preference loader'ı yeniden yüklemeyi denediniz mi?

Kaç kere yükledim hatırlamıyorum.

cydia den Substrate Compatibility layer ve PreferenceLoader sil telefonu hard reset at yeniden dene bir ara banada olmuştu ben öyle hallettim

Maalesef olmadı.

aynisi bende oldu tweakler gelmedi ayarlara
telefonu kapatip actim chimerayi actim jailbreak yapmadanasagida enable tweak yaptim sonra tekrar jailbreak yaptim ayarlara geldi tweakler ve calisiyor eskisi gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu da işe yaramadı hocam. Hem disable, hem enable yaptım ama hiç tık yok.

Ayarlara tweak gelmiyorsa bu konu yardımcı olacaktır

Böyle bir yer yok cihaz da. Electra için diyor zaten bu.
[automerge]1556824375[/automerge]
EDİT: RootFS yaparak sorunu çözdüm. Tweakler geldi.

Son düzenleme:
Geri