Neler yeni

Sileo Tweak çalışmıyor

Lordarlord

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
arkadaşlar merhaba telefon 5s sürüm 12.5.1 chimera jb yaptım Sileo dan tweak yüklüyorum ama çalışmıyor.Sadece masaüstü iniyor.Slileo dan Cydia indirdim oradan da çoğu tweak ya error veriyor ya da çalışmıyor ne yapmalıyım lütfen söyleyin

Peki öyle yapınca olur mu şimdi boşuna sıfırlamıyım.Birde tamamen mi sıfırlayıcam
Tüm tweakleri kaldır chimare uygulamasından bir kaç defa restore rootfs yap sonra chimeraden tekrar jailbreak yap cephei preferenceloader rocketbostrap tweakleri kur öyle dene. Eğer yine aynı olursa bu işlemleri tekrar yap. Ben bu şekilde yaptım belkide en az 10 kere denemişidir ama sonunda oldu.

Peki öyle yapınca olur mu şimdi boşuna sıfırlamıyım.Birde tamamen mi sıfırlayıcam
zaten telefonunuza checkrain ölümsüz. ipsw ile yüklerseniz sıfır telefonunuz olur. diğer yöntemlerle hep kalıntı kalır.
not: crackli tweak repo kullanmayın.

arkadaşlar merhaba telefon 5s sürüm 12.5.1 chimera jb yaptım Sileo dan tweak yüklüyorum ama çalışmıyor.Sadece masaüstü iniyor.Slileo dan Cydia indirdim oradan da çoğu tweak ya error veriyor ya da çalışmıyor ne yapmalıyım lütfen söyleyin

İphone 5s 12.5.1 yüklü 1-2 gün cydia ve sileo çalıştı sonra açılmıyo cydia ve sileo tıkladığım sorun nedir acaba nasıl çözülür

Sorunun benzerini telefonu jailbreak iken sıfırladığım için yaşıyorum yardım edecek var mı?

Geri